ДПС избира председател онлайн. Карадайъ е единственият кандидат

Първата по рода си изцяло онлайн отчетно-изборна конференция ще проведе Движението за права и свободи (ДПС) днес.

В отговор на предизвикателствата на времето, свързани с пандемията Ковид-19, партията организира своите структури в изграждането на повече от 100 онлайн-точки, от които всеки от 843-те делегати ще участва в работата на форума. Главен приоритет при реализацията на най-високия партиен форум е спазването на всички противоепидемични мерки и запазването на здравето и живота на участниците и гостите, уверяват от ДПС.

В организацията на Националната отчетно-изборна конференция са ангажирани десетки активисти от всички областни и общински центрове в страната. Х-тата Национална отчетно-изборна конференция на ДПС ще премине под мотото “Свобода, единство, заедност”.

Националната конференция на ДПС ще избере свой председател и членове на Централния съвет на ДПС, който е постоянно действащият партиен орган по вземане на решения между конгресите.

На предходната си – IХ-та Национална отчетно-изборна конференция през 2016-та година ДПС избра за свой лидер Мустафа Карадайъ. Делегатите на Х-тата НК са номинирали Мустафа Карадайъ за втори мандат.

 


image0 (9K)