„ЗараЛаб“ – партньор на Международен семинар „Иновации в образованието“ в Стара Загора

,„ЗараЛаб“ е новият партньор на Международен семинар „Иновации в образованието“който ще се проведе между 3-5 ноември 2017 г. в Стара Загора. Събитието ще се проведе в залата на „ЗараЛаб“ на бул. Александър Батемберг №28, в сградата на търговски център „Сити Център Стара Загора“, ет. 2.

[ad id=“255238″]
„Благодарим за любезното съдействие от страна на нашите нови партньори – „ЗараЛаб“ за възможността да проведем семинара в тяхната просторна зала. Възприемаме това партньорство не само като жест към Българското общество за индивидуална психология и към семинара, а и като начин да открием взаимоизгодни и синергични начини за развитие.“ – сподели гл. ас. Гергана Тодорова, координатор на събитието.
Сред ползите от партньорството между БОИП и „ЗараЛаб“ по повод на Международния семинар е възможността за достигане на нови аудитории и обмяна на идеи.

[ad id=“225664″]
За събитието

Програма
Програмата на събитието може да откриете тук (линк)

Регистрация
Регистрацията се осъществява през електронната форма (тук), която трябва да се изпрати на имейл [email protected].
Местата са ограничени.

Настаняване и изхранване на участниците
Организаторите не се ангажират с осигуряване на настаняване и изхранване по време на конференцията.

Организатори
Организатор на събитието е Българско обществото по индивидуална психология (БОИП) с ръководители проф. Жанета Стойкова, д.пс и гл. ас. Гергана Тодорова-Маркова, д.п. Съорганизатори са Тракийски университет, гр. Стара Загора и Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“, гр. Ст. Загора.

За Българското общество по индивидуална психология
Обществото (накратко Българско адлерианско общество) включва професионални психолози – както практици, така и преподаватели в научни институти и университети. Негова цел е да прилага принципите на индивидуалната психология и да развива компетенциите и знанията на своите членове.
Днес обществото наброява 30 члена. Водеща група в него са психолозите от Тракийски университет, гр. Стара Загора.

За контакти
Гл. ас. д-р Гергана Тодорова, координатор на Научната конференция по психология / [email protected] / +359 888 213535
Даниел Киряков, PR и маркетинг съветник на Научна конференция по психология / [email protected] / +359 885 188 626


image0 (9K)