Затварят две улици в Казанлък за ремонт от днес

От днес, 20 юли 2022 г., се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на източното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Ненко Балкански“ в град Казанлък, научи ЗАРАТА

както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Генерал Радецки“ до кръстовището с ул.„Тюлбенска“ движението ще бъде затворено в посока юг – север.

– Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Борис I“, ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

– Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на южното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Тюлбенска“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището с ул.“Ненко Балкански“ до кръстовището с ул.“19-ти февруари“ движението ще бъде затворено в посока запад – изток.

– Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните улици: ул.„ Хемус“, ул.„Генерал Радецки“, ул.“Цар Борис I“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

– Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на алея, разположена на север от ул.„Кенали“ между № 50 и № 52 в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.“Кенали“ до кръстовището с ул.“Хината“ движението ще бъде затворено в двете посоки.

– Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Кенали“, ул.„Хината“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Промените се налагат във връзка с ремонтни дейности на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа и ще важат от 08:00часа на 20.07.2022г. до 17:00 часа на 19.08.2022г.


image0 (9K)