Защо Гьобелс промени честотата на тона „ЛА“ и така пречупи хармонията на Земята?

Защо Гьобелс промени честотата на тона „ЛА“ и така пречупи хармонията на Земята? Светът крие големи мистерии, като някои от тях остават неразгадани или спорни в продължение на години. Eдна такава мистерия е музикалният тон „ла“, чиято честота от почти век насам е 440 Hz, а не 432 Nz, както е била преди това. Защо това се е случило?

През далечната 1939 година министърът на пропагандата в нацистка Германия, Йозеф Гьобелс, издава указ, с който нарежда тонът „ла“ да бъде с честота 440 Hz, вместо 432 Hz (каквато е била дотогава). Международната организация по стандартизация във Франкфурт също приема новата честота на музикалния тон през 1955 г.

„Естествената настройка на 432 Hz има дълбоки ефекти върху съзнанието на клетъчно ниво в нашето тяло. Чрез настройката на музикалните инструменти и използването им на 432 Hz, вместо от 440 херца, атомите и ДНК започват да резонират в хармония със спирала на златното съотношение в природата. “
Брайън T. Колинс

[ad id=“225664″]

Тонът „ла“, настроен на 432 Hz, е бил съвсем умишлено скрит от света, защото това е точката на баланс в природата. 432 Hz е вибрация, застъпена в принципа на Златно сечение (известно още като златна пропорция, златен коефициент или божествена пропорция и обединява свойствата на светлината, времето, пространството, материята, гравитацията и магнетизма към биологията, код на ДНК и съзнанието.

Музиката, настроена за 440 Hz, е много по-бедна и по-лоша.

Проучванията показват, че музиката трябва да се базира на естествени честоти на космическата хармония на вселената, ако искаме да бъде от полза за човечеството. Института “Шилер” призовава за промяна на тона от 440 Hz на 432 Hz отново, защото на 432 Hz е дълбоко преплетено с природата.

Неотдавнашното преоткриване на истинската природа на вибрационната енергия показва, че използването на 440 Hz създава нездравословен ефект в околната среда и се отразява зле на всички живи същества. Това произвежда промяна извън природа от 8 Hz, в начина, по който мислим и в начина по който нашето ДНК контролира генетичната ни конструкция.

Тонът ЛА = 432hz тон е в основата на музиката и интелигентният дизайн в природата има хармонична основа в 432 трептения в секунда. Налице са допълнителни проучвания, въз основа на движението на планетите и хармонични тонове. Тези тонове са с основа 432 Hz, това е като една солидна основа за музикалната структура и регулиране на нашето здраве.

След появата на тази тайна информация, много хора направиха свои независими изследвания, включително Ananda Bosman и Мик Джагър от „Ролинг Стоунс“. Те доказаха положителните реакции на обществеността, слушаща музика с честоти от 432 Hz.


image0 (9K)