Защо Манчев предубедено мрънкаше срещу ястията на Стефан Илчев?

Тази седмица от новия сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата“ по Нова ТВ компанията е ТОП! – със сигурност така мислят поне 90 % от феновете на предаването, които в понеделник вечер се запознаха с подбора на шеф Манчев и останаха изключително доволни.

И така, кои са новите участници: многофункционалният талант Стефан Илчев вдигна летвата снощи до доста добри височини, довечера неподправеният актьор Филип Аврамов-Фицата положително ще забавлява гостите и зрителите, дори и манджите да не му се получат.

Дали участниците в „Черешката“ тази седмица ще изтърпят да не се изпокарат?

Оттам нататък до петък следва женски артистизъм и чар в лицето на София Колева, радиоводещата (и не само) Богдана Трифонова, както и огнената майка на 4 деца Здрава Каменова.

Първият домакин е наричан певецът-хамелеон, тъй като стана популярен като победител във формата „Като две капки вода“, където се представи безапелационно. Той е един от най-впечатляващите имитатори на примата на българската естрада Лили Иванова. Илчев посрещна „тумбата“ в изискан, цветен и уютен ресторант. Запретна ръкави и готви, ама готви! Отвсякъде си личеше, че го умее, а и самият той сподели, че от дете има афинитет към кухнята, където е във вихъра си най-вече в приготвянето на десерти и дребни сладки. Без да е особено претенциозно, менюто му беше балансирано (както се изразяват шеф гуру-тата), интересно, експериментално и по думите на гостите му – мно-о-о-о-го вкусно.

Младият мъж се изяви като чудесен домакин, подхвърляйки диалектни фрази, говорейки меко на родния си бургаски, сервирайки лежерно, без притеснение и излишно суетене. А когато запя (той припомни, че е завършил „оперно пеене“), актьорите около масата изпаднаха във видим екстаз. Прекрасен глас!

Участниците трябва да готвят „зелении“ – това е новата седмична задача и вероятно всички стабилно ще заякнат като Попай, който яде огромни количества спанак 🙂

Не е нужно да „чепкаме“ ястие по ястие представената на масата храна, поднесена от Стефан, необходими бяха единствено коментарите на гостите му, а защо шеф Манчев недоволстваше от самото начало и защо сякаш беше предварително предубеден към първия участник тази седмица – остава загадка. Но той процедира така не за първи път и съответно си навлича злостни коментари от страна на феновете на предаването, които явно много харесват тазседмичните участници и незлобливо го молят да не разваля удоволствието им от гледането с неподходящите си вмятания.

А иначе седмицата на шоуто ще бъде изпълнена с импровизации, контролирано въображение, много чар и широки усмивки!

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)