Защо мъжете лъжат по-често жените си, че спортуват, когато изневеряват?

За да прикрият изневярата си, мъжете са склонни да си измислят какви ли не занимания…

[ad id=“225664″]

Оказва се обаче, че играта на голф е едно от най-честите занятия, с които мъжете се опитват да замажат очите на своята половинка. Това показват данните от ново изследване, цитирано от вестник Дейли експрес. Което автоматично не е използвано от масата български мъже, поради простата причина, че голфът е доста скъпо хоби, а и игрищата за него в България се броят на пръсти.

Анкетата е извършена в Обединеното кралство от сайт за извънбрачни срещи, като в нея са взели участие две хиляди господа. Именно 34 % от тях са разкрили, че използват играта със стикове и топки, като оправдание за липсата си у дома. А през това време те се забавляват необезпокоявано с някоя палава дама.

Други извинения, с които кръшкачите най-често замаскират изневерите си, са бизнес среща и работа до късно в офиса. Това са оправданията на близо 30 % от похотливците.

[ad id=“263680″]

Тринадесет на сто от провинилите се господа пък се оправдават пред половинката с ходене на кръчма с приятели. Значително по-малък е броят на мъжете, които изневеряват на партньорката си, докато са я излъгали, че са във фитнеса или до кварталната бакалия.

Фактът, че по-голяма част от кръшкачите се опитват да прикрият палуването си със спортни занимания, може и да е учудващ за мнозина, но според специалистите в него има голяма логика.

Когато мъжете оправдаят отсъствието си със спорт, техните половинка ги разпитват много по-малко, отколкото ако кажат, че са запивали в кръчмата с познати, обясняват от сайта, провел проучването.


image0 (9K)