Зверство край Созопол! Шофьор уби млада жена и избяга

Жестока катастрофа отне живота на млада жена късно снощи в района на Созопол край разклона за ваканционно селище „Свети Тома“, съобщава Флагман.бг. Инцидентът е станал около 1 часа, а шофьорът, който е помел пешеходката, е избягал от мястото. Той рязко набил спирачки, не успял да избегне жената и я прегазил, след което изчезнал.

Починалата е 34-годишна жена, а секунда след трагедията са се сблъскали и други две коли. Тя е софиянка и е прегазена от автомобил на пътя Бургас-Приморско снощи малко след 01:00 ч., в района на отсечката от разклона за “Свети Тома” към Приморско. Шофьорът на Сузуки – също на 34 години от София, се обадил на тел.112, за да сигнализира, че е блъснал пешеходка. Предполага се обаче, че жената е пометена от друг, който избягал от местопроизшествието.

Загиналата се казва Юлия Д.

Стана ясно, че софиянката е отседнала в Арапя. Часове преди инцидента Юлия е посетила заведение в Созопол. Вероятно е тръгнала да се прибира пеш към Арапя и тогава е блъсната. Все още се изчакват резултатите от аутопсията.

Към момента не са изяснени и други обстоятелства около нелепата смърт на младата жена. Не е ясно дали е била с компания в Созопол, нито пък дали е тръгнала сама към Арапя и да извърви 34 км, или 7 ч. по главен път.

flagman.bg


image0 (9K)