Кажете г-н Слави, кажете!

Елена ДЮЛГЕРОВА

И все пак е добре г-н Слави да каже какво мисли за следващото правителство. Впрочем, той вече е депутат от Старозагорско. Дотук нищо не разбрахме, освен че би могъл да го направи с разни подкрепи, заявени, без него да го чуем какво мисли, какво дипли. Единственият, който даде знак, че може и да има  правителство с мандата на г-н Слави, е уважаваният енергийният експерт Иван Хиновски.

„Като част от партията на Слави Трифонов ние искаме една от модерните европейски тенденции на изместване на производството на електроенергия по-близко до потребителя“, каза в ефира на БНР Иван Хиновски, бивш председател на Българския енергиен и минен форум, сега енергиен експерт към партия „Има такъв народ“.
 
Което навява на мисълта за евентуален енергиен министър. Всичко друго е мъгла.
 
Г-н Трифонов, да е жив и здрав след короната, освен благодарности, не казва ще вземе ли мандата. Г-н Тошко да говори от негово име, не е сериозно. Сал един г-н Тошко ли му е останал на г-н Слави?
 
Не е полезно да правим пак тутакси избори. Хора, избиратели! Такова чудо не е било. Г-н Бойко взе резултат очаквано, но загуби властта.
 
Искаме ли г-н Бойко да се върне на бял кон (клише) или не искаме. Няма време, времето отдавна не е наше. Както никога и не е било наше.
 
Времето си е време. Без емоции.
 
Решавайте, г-н Слави Трифонов. Вие сте на ход. Вече Ви казаха парламентарните, току-що избрани, какво мислят. Само Вие мълчите.
 
Бъдете здрав. Но време няма. Няма.
Президентът Румен Радев ще свика първото заседание на 45-о Народно събрание на 15 април. Вече по-малко от 5 дни остават.

image0 (9K)