Какво ни показват сънищата: Тълкуванията на Алена

Сънувах, че близо до навеса на лятната кухня на къща, която е продадена преди 18 години, виждам много оси. Три-четири ме налетяха, започнах да бягам и да искам мухозол от майка ми. Обвиних я, че нарочно се бави, за да ме нахапят.

[ad id=“225664″]

Даде ми нещо в чаша, наръсих си главата и те се махнаха. Когато се върнах при навеса, установих, че са стършели, страшно много бяха, като колония. Притесних се, тръгнах да викам баща ми, за да ги избие. Той каза да почакам, че сега е зает, а и нямало страшно. Аз започнах да правя капан за стършелите сама. Казах му, че са много опасни, могат да нападнат и пчелните семейства и да ги убият.

[ad id=“263680″]

Тълкуванията на Алена:

Сънувала си в лична година на нова среда и нови познанства, в месец и ден на анализ и осъзнаване на грешките. След като сънуваш нещо, което не е ваше, явно правиш подсъзнателни опити да се върнеш в едно минало, от което нямаш сили да избягаш. Нещо те притеснява, от нещо се страхуваш (осите и стършелите), но не осъзнаваш от какво. Може да е от промяна, която предстои лично на теб или на децата ти, но не знаеш какво да очакваш. Може причината да е свързана с майка ти и брат ти.

[ad id=“236993″]

Двамата все още те притесняват, а ти на подсъзнателно ниво изпадаш в ужас да не се върне старият ти живот, който си заличила, но все още помниш. Търсиш помощ, но не от хора, които могат да ти я дадат. Сънят те съветва да разчиташ единствено на себе си.


image0 (9K)