Как от обикновени хора те се превърнаха в Холивудски звезди

Те са обикновени хора. Не са учили в театрални школи и академии. Не са участвали от деца в кастинги и филми.

ТЕ ПРОСТО СА СЕ ОКАЗАЛИ НА ТОЧНОТО МЯСТО, ПО ТОЧНОТО ВРЕМЕ. Сякаш им е било предначертано свише! Ето кои са холивудските звезди, които по волята на обстоятелствата или съдбата, са имали този удивителен късмет.

[ad id=“225664″]

ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ- продавач на украшения и свещи в търговски център. Забелязват го там и го канят за рекламно лице на FCUK.
steitam

ХАРИСЪН ФОРД – поправял е вратите в киностудията, където го е забелязал ДЖОРДЖ ЛУКАС.
УИЛ СМИТ – попитал минувач на улицата за пътя. Минувачът се оказал президентът на „WARNER BROTHERS“.
ТОНИ БРАКСТЪН – чакала реда си на опашка, припявайки си някаква мелодия. Мъж зад нея й подал визитката си и я поканил на прослушване.
БРУС УИЛИС – като малък често му се подигравали за заекването и той се зарекъл или завинаги да остане неудачник или да пребори себе си. Записал се в ученическия театър.
НАТАЛИ ПОРТМАН – седяла в пицария след урока по танци, когато я забелязал агент и й предложил да заснеме фотосесия.

[ad id=“263680″]
КЛИНТ ИСТУУД – по чудо оцелял в авиокатастрофа и бил поканен в телевизионно предаване, където агенти забелязали красивото му лице.
СТИВЪН СЕГАЛ – бил преподавател по айкидо. Един от неговите ученици бил агент и му предложил да се пробва на киноплощадката.
АШТЪН КЪТЧЪР – просто си седял в един бар, когато към него приближил непознат и му предложил да участва в конкурс за модели. Аштън решил да си опита късмета и победил.
МЕРИЛИН МОНРО -обикновена работничка във военен завод. Като такава, нейна снимка попада в списание и така е забелязана от филмов агент.


image0 (9K)