Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА

1. Емил Маринов Христов е роден в село Крушовица, община Плевен. Завършил е Висше военно училище по артилерия и ПВО в Шумен и Военна академия „Георги С. Раковски“ – София. Офицер от българската армия. Два мандата е бил председател на Общински съвет – Стара Загора. Два мандата е бил зам.-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети. Бил е председател на Постоянната комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България. Народен представител и заместник-председател на 44-тото Народно събрание.
2. Йордан Петров Николов е роден в село Буйновци, област Велико Търново. Завършил е Тракийския университет, специалност „Фермер мениджър“ и „Агрономство“. От 1992 г. до 2009 г. работи в сферата на частния бизнес. От 2009 г. до 2011 г. е областен управител на област Стара Загора. От 2011 г. до началото на 2023 г. е заместник-кмет на община Стара Загора.

3. Арх. Мартин Паскалев Паскалев е роден в Стара Загора. Завършил е специалност „Архитектура“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София. Работи като архитект проектант. Общински съветник от партия ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора. Председател на Постоянната комисия по териториално и селищно развитие и транспорт. Член на Камарата на архитектите в България (КАБ).

4. Доц. д-р Емил Славов Славов е роден в Стара Загора. Доцент е по „Имунопатология и алергология“, специалист по „Клинична имунология“, доктор по медицина. Има магистърска степен по „Стопанско управление“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ и по „Управление и контрол на условията на труд“ от Технически университет – Варна. За втори мандат е заместник-ректор по проектната дейност на Тракийския университет. Член е на: Съюза на учените в България, Българската асоциация по клинична имунология, Европейската федерация на имунологичните дружества, Клуба на работодателя и Лайънс клуб Стара Загора – „Августа“. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

5. Инж. Динко Танев Михайлов е роден в Стара Загора. Завършил е специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ във ВСУ „Любен Каравелов“ – София. От 2010 г. до момента работи като строителен инженер. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2015 – 2019) и (2019 – 2023), член на Постоянната комисия по териториално и селищно развитие и транспорт и Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в Общински съвет – Стара Загора.

6. Инж. Мария Колева Жекова е родена в с. Таймище, област Търговище. Завършила е магистратура по специалност „Електроинженер“ във ВИММЕСС – Русе. Работила е 10 години като електропроектант и 3 години в Технологичен център по роботика и автоматизация. Управител и съдружник е на частно дружество за производство на гъвкави полимерни фолиа и опаковки за индустрията. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

7. Антон Тодоров Тонев е роден в Стара Загора. Бакалавър е от Технически университет – София. Има множество обучителни курсове за медицинска апаратура в чужбина. Завършил е курс за вътрешен одитор на система ISO 9001. Мениджър във фирми в областта на доставката на медицинска апаратура и дейности, свързани с медицинска диагностика.

8. Николай Валериев Николов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Счетоводство и контрол“ от УНСС – София и магистър по „Банков мениджмънт“ от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Бил е кмет на с. Калитиново. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2015 – 2019) и (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора. Председател на Постоянната комисия по финанси и бюджет през последния мандат.

9. Бояна Тихомирова Танева-Манова е родена в Стара Загора. Бакалавър е по „Европейско право“ от университета „Абъристуйт“ (Обединеното кралство) и магистър по „Европейско и международно бизнес право“ от Виенски университет (Австрия). Била е зам.-председател на най-голямата младежка организация към ЕНП – Европейски студенти демократи. Областен организационен секретар на младежката организация на ГЕРБ – Стара Загора. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора. Мениджър е в търговска фирма.

10. Дарин Петков Маринов е роден в Киргизстан. Завършил е ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство“. Магистър е по „Арт мениджмънт“ от Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив. Работил е като актьор във Варна. От април 1998 г. до момента е директор на Държавен куклен театър – Стара Загора. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

11. Д-р Георги Йорданов Господинов е роден в Стара Загора. Магистър е по медицина от Тракийски университет. Работи като ортопед травматолог в МБАЛ „Тракия“. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора. Председател и треньор на Таекуондо клуб „Августа“ – Стара Загора.

12. Стефан Веселинов Духтев е роден в Стара Загора. Има магистратура по „Икономика на търговията“ от УНСС и „Връзки с обществеността“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи като регионален мениджър на две търговски дружества в сферата на очната оптика. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

13. Боян Ангелов Бабанов е роден в Стара Загора. Завършил е Мюнхенския технически университет със специалност „Технология и мениджмънт на бизнес администрация“. От 2011 г. е в ръководството на частно дружество, член е на Управителния съвет. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

14. Радослав Пламенов Георгиев е роден в Стара Загора. Завършил е бакалавърска степен в Националната спортна академия със специалност „Спортен мениджмънт“. Той е сред най-добрите състезатели на българския национален отбор по класическа борба, категория до 130 кг. Многократен носител на престижни републикански и международни награди. През 2022 г. е удостоен със званието „Почетен гражданин на Мъглиж“. Собственик е на частно дружество.
15. Cтeфaн Aнĸoв Гeopгиeв е роден в Стара Загора. Завършил е „Право“ във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Има дългогодишен опит като адвокат в Стара Загора. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2011 – 2015), (2015 – 2019) и (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.
16. Теньо Динев Тенев е роден в Стара Загора. Завършил е специалност „Зооинженерство“ в Тракийски университет – Стара Загора. От 2010 г. до 2023 г. е кмет на с. Малко Кадиево.

17. Тихомир Иванов Трифонов е роден в Стара Загора. Завършил е Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора. Майстор на спорта по културизъм и фитнес. Член на Управителния съвет на Българската федерация по културизъм и фитнес. Управител и треньор в СК „Кобра“.

18. Мартин Недялков Младенов е роден в Стара Загора. Магистър е по „Право“ от Нов български университет. Работил е в международна високотехнологична компания и има изграден богат опит в мултикултурна среда. Към момента работи като адвокат в Стара Загора. Специализира в областта на търговското право, международно частно право и гражданско-правните науки. Участва активно в благотворителни дейности и доброволчески инициативи.

19. Иванка Колева Михайлова е родена в Гурково. Тя е икономист. Работила е като началник на отдел в металообработващи предприятия в Стара Загора. От 1997 г. е собственик и управител на фирма за търговия с метали и метални изделия и на студио за естетика и красота. Активен общественик, член и президент през годините на КРИБ – Стара Загора, Зонта клуб – Стара Загора, Клуб „Търгомет“, Клуб „Дионис“ и др. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

20. Владимир Стойчев Стойчев е роден в Чирпан. Магистър е по „История“ и магистър по „Право“ от Великотърновски университет „Св. Св Кирил и Методий“. Член е на Адвокатска колегия – Стара Загора. Зам.-председател е на Синдикален регионален съюз „Подкрепа“ и председател на Регионален синдикат „Образование“.

21. Мартин Николаев Мартинов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Финанси“ от УНСС – София и магистър по „Финанси и банки“ от Тракийски университет – Стара Загора. Има над 25 завършени курса и обучения в сферата на банкирането, инвестиционни фондове и проекти, корпоративно, финансово, маркетингово право и право на ценните книжа. Над 13 години е заемал различни ръководни позиции в банкови институции в Стара Загора. Квалифициран в управлението на портфолио, преговорите, бизнес планирането, управлението на риска и корпоративните финанси.
Управител и финансов директор е на частна компания в областта на фармацията.
.

22. Гочо Янчев Карагьозов е роден в Стара Загора. Магистър по „Стопанско управление“ и „Публична и стопанска администрация“ от Югозападен университет „Неофит Рилски“ и магистър по „Организация и управление на хотели и ресторанти“ от Бургаски университет „Проф. Асен Златаров“. От 1999 г. до момента е управител на служба по трудова медицина. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2011 – 2015), (2015 – 2019) и (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.
23. Александър Красимиров Кьосев е завършил специалност „Политически науки с международни отношения“ в Университет за национално и световно стопанство – София. Бивш зам.-председател на Студентска асоциация за изследване на международните отношения. Работи в Telus International като специалист по анализиране и модериране на съдържание в социални мрежи.

24. Трифон Петров Трифонов е роден в Карлово. Завършил е Тракийски университет – Стара Загора, специалност „Агрономство“. Има дългогодишен опит в ресторантьорския бизнес и управлява няколко заведения. Член е на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора.

25. Десислава Иванова Нанева е родена в Стара Загора. Магистър е по „Управление на образованието“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ и има специалност бакалавър „Учител по български език и история“ от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Работила е шест години като експерт по предучилищно образование към Община Стара Загора, а към момента е учител по български език и литература и заместник-директор по учебната дейност в Пето основно училище „Митьо Станев“ в Стара Загора.

26. Желязко Драгомиров Атанасов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Социална педагогика“ от Тракийски университет – Стара Загора и магистър по „Европейска публична администрация“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Към момента работи като експерт техническо обслужване в Регионален исторически музей – Стара Загора. Участва активно в инициативи, свързани с интеграцията в обществото на хора с увреждания.
27. Д-р Емил Тихомиров Енчев е роден в Лясковец. Магистър е по медицина, има придобита специалност „Хирургия“ и квалификационна степен „Здравен мениджмънт“ от Тракийски университет – Стара Загора. Редовен докторант по „Хирургия“ в Медицински факултет на Тракийски университет. Практикува в Клиника по хирургически болести и онкохирургия в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2019 – 2023) в Общински съвет – Стара Загора.

28. Живко Гочев Желязков е роден в Нова Загора. Завършил е Техникум по механотехника в Стара Загора. Дълги години е работил в чужбина. Собственик е на дружество в областта на строителството.

29. Ангелина Георгиева Георгиева е родена в Казанлък. Бакалавър е по „Стопанско управление“ и „Предприемачество и мениджмънт“ от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите. Член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ за област Стара Загора. Работи в Община Стара Загора като главен експерт в Звено „Организационно, техническо и административно обслужване“ на Общински съвет.
30. Катерина Иванова Йотова е родена в Стара Загора. Магистър по „Прогнозиране и планиране“ от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Работила е като счетоводител и човешки ресурси в Община Стара Загора и като началник отдел „Управление на общинската собственост и разрешителен режим“.

31. Стоян Василев Григоров е роден в Гоце Делчев. Бакалавър е по „Агроинженерство“ и магистър по „Управление на системи за безопасност и качество на храните“ от Тракийски университет – Стара Загора. Към момента работи в Областна дирекция по безопасност на храните – Стара Загора като главен специалист в отдел „Контрол на храните.

32. Нина Костова Русенова е родена в Стара Загора. В момента изучава „Бизнес коучинг“ в Софийска академия Happy Life Academy. Мениджър е в търговска фирма. Консултант по невро-лингвистично програмиране, по мотивационен коучинг и по арттерапия за деца и възрастни за справяне със стреса и творческа терапия за фина моторика.

33. Галина Вълчева Желязкова е родена в Стара Загора. Бакалавър е по „Връзки с обществеността“ и магистър по „Администрация и управление на системата на национална сигурност“ от Бургаски свободен университет. Работи като старши експерт в Община Стара Загора.
34. Дияна Маринова Канева е родена в Стара Загора. Магистър е по „Стопанско управление“ и бакалавър по „Социални дейности“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работила е в Районен съд – Стара Загора, в Дирекция „Социално подпомагане“, отдел „Закрила на детето“. Била е директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Стара Загора. Към момента работи в ТЕЦ „Марица изток 2“ ЕАД.

35. Мариана Милкова Минева е родена в Стара Загора. Бакалавър е по „Бизнес икономика“ от Тракийски университет – Стара Загора. Към момента работи като технически сътрудник на ГЕРБ – Стара Загора. Член е на младежката организация на ГЕРБ.

36. Инж. Емил Любославов Трифонов е роден в Плевен. Магистър електроинженер от Технически университет – Габрово. Към момента работи в „Мини Марица-изток“ ЕАД. Член е на младежката организация на ГЕРБ – Стара Загора.
37. Емил Николаев Иванов е бил военнослужещ в продължение на 10 години. В момента работи в рудник „Трояново – север“.
38. Василиос Николаос Карапас е роден в Атина, Гърция. Бакалавър е по „Английска филология“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Към момента е преподавател по английски език в Спортно училище „Тодор Каблешков“ в Стара Загора.

39. Инж. Ростислав Здравков Попов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Топло и газоснабдяване“ от Технически университет – Габрово. Заемал е различни позиции в частни компании. Работи в ТЕЦ „Марица изток 2“.

40. Злателина Антонова Златева е родена в Раднево. Бакалавър е по „Бизнес икономика“ и магистър по „Финансов мениджмънт“ от УНСС. Към момента работи като главен експерт в НОИ в Стара Загора.

41. Инж. Диан Данчев Юруков е роден в Раднево. Бакалавър е по „Икономическа социология“ от Университет за национално и световно стопанство – София, магистър е по „Икономика на търговията“ от Стопански университет „Димитър А. Ценов“ – Свищов, бакалавър по „Разработка на полезни изкопаеми“ от Минно-геоложки университет – София. Минен инженер в „Мини Марица-изток“ ЕАД. Член на младежката организация на ГЕРБ.

42. Даниел Валентинов Петков е роден в Стара Загора. Завършил е ПГАСГ „Лубор Байер“ – Стара Загора. Към момента е студент във Висше строително училище „Любен Каравелов“ – София, специалност „Архитектура“. Член е на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора.

43. Инж. Пенка Златанова Атанасова е родена в Чирпан. Магистър електроинженер от Технически университет – Габрово, квалификация „Педагогика“ и допълнителна квалификация „Учител по информатика и информационни технологии“. Била е старши експерт по професионално образование в РУО – Стара Загора и заместник-директор в Професионална гимназия по енергетика и електротехника – Гълъбово.
44. Десислав Панчев Иванов е роден в Оренбург, Русия. Бакалавър е по „Социални дейности“ от Тракийски университет. Към момента работи в ТЕЦ „Марица изток 2“. Член е на младежката организация на ГЕРБ.

45. Лорета Георгиева Кравченко-Георгиева е родена във Видин. Магистър е по „Начална и предучилищна педагогика“ и бакалавър „Социална педагогика“ от Тракийски университет – Стара Загора. Работи като преподавател в Основно училище „Георги Райчев“ в Стара Загора.
46. Ивелина Петрова Андреева е родена в Кърджали. Бакалавър по „Бизнес икономика“ от Тракийски университет – Стара Загора, в момента завършва магистратура по „Мениджмънт на човешките ресурси“. Работила е като технически сътрудник на ГЕРБ – Стара Загора. Към момента работи като организатор на обучения в отдел „Човешки ресурси“ в частно дружество.

47. Теньо Тонев Тенев роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Политология“ и магистър по „Дипломация и национална сигурност“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Общински съветник от ГЕРБ за мандат (2015 – 2019). Към момента е оператор на ел. подстанция в рудник „Трояново – 3“ на „Мини Марица-изток“ ЕАД.

48. Тихомир Гаврилов Стефанов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по „Бизнесикономика“ от Тракийски университет – Стара Загора. Работи като технолог в частна компания.

49. Николина Ангелова Ангелова е родена в Стара Загора. Бакалавър е по „Предучилищна и начална училищна педагогика“ от Педагогически факултет на Тракийски университет – Стара Загора. Към момента е администратор във фитнес зала.

50. Мирослав Миленов Минчев е роден в Стара Загора. Завършил е Професионална гимназия по биотехнологии и химични технологии „Дмитрий Менделеев“, специалност „Експлоатация и поддържане на хладилната техника в хранителната промишленост“. Има професионална квалификация „Електрически инсталации“ от Българо-германски център по професионално обучение. Работи в рудник „Трояново – 1“ на „Мини Марица-изток“ ЕАД.
51. Мария Иванова Димитрова е родена в Раднево. Бакалавър е по „Международни икономически отношения“ от Икономически университет – Варна. Курсист по графичен дизайн на СофтУни. Към момента работи като оператор в колцентър. Член е на младежката организация на ГЕРБ.


image0 (9K)