Кандидатите на ГЕРБ за кметове на кметства в община Стара Загора

Кандидатите на ГЕРБ за кметове на кметства в община Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА

1. Мария Нейкова Стойнова е кандидат за кмет на село Арнаутито. Завършила е Тракийски университет в Стара Загора, специалност „Аграрна икономика“. Работила е като счетоводител и главен счетоводител в земеделски кооперации. Била е управител на частна фирма, както и кметски наместник на село Арнаутито за мандат (2011 – 2015), кмет за мандат (2015 – 2019) и кметски наместник за мандат (2019 – 2023).

2. Димитър Христов Пандазиев е кандидат за кмет на село Богомилово. Завършил е завършил СПТУ по машиностроене със специалност „Оператор на металорежещи машини“. Кмет е на село Богомилово за мандат (2019 – 2023).

3. Петър Койчев Койчев е кандидат за кмет на село Борилово. Завършил е Ветеринарен техникум в Стара Загора. От 2004 г. до момента е кметски наместник на село Борилово.

4. Николай Златев Колев е кандидат за кмет на село Братя Кунчеви. Завършил е Техникум по селско стопанство. Работил е в частния сектор. От 2019 г. до момента е кмет на село Братя Кунчеви.
5. Иванка Петкова Иванова е кандидат за кмет на село Бъдеще. Завършила е Тракийски университет в Стара Загора. Има дългогодишен стаж като ветеринарен асистент. От 2003 г. до момента е кмет на село Бъдеще.
6. Петко Стоянов Петков е кандидат за кмет на село Горно Ботево. Завършил е ПГМТТ „Никола Вапцаров“ в Стара Загора, специалност „Машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост“. Работил е като механик в селскостопанската авиация, в БТК – Стара Загора и управител на частна фирма. Кмет е на село Горно Ботево от 2015 г. до момента.

7. Атанас Господинов Атанасов е кандидат за кмет на село Загоре. Завършил е СПТУ „Васил Коларов” в Стара Загора. Работил е в частния сектор. От 2014 г. до момента е земеделски производител.
8. Валентин Тенев Вълев е кандидат за кмет на село Змейово. Завършил е СПТУ по роботостроене. Работил е в Локомотивно депо в Стара Загора. Бил е военнослужещ и впоследствие – управител на фирма.

9. Радостина Петкова Калчева е кандидат за кмет на село Калояновец. Завършила е Икономически техникум в Стара Загора. Работила е като главен касиер в Селищна система Калояновец, главен счетоводител на Полигона за борба с градушките в село Петрово и в частни фирми. От 2017 г. до момента е старши специалист в кметството в село Калояновец.

10. Валерий Кузманов Видев е кандидат за кмет на село Кирилово. Завършил е Аграрен институт в Пловдив. Има дългогодишен стаж като агроном. Бил е председател на кооперация в село Сърнево. От 2019 г. до момента е кмет на село Кирилово.
11. Янко Стефанов Янков е кандидат за кмет на село Колена. Завършил е Икономически техникум в Стара Загора. Работил е като специалист „Социални грижи“ и началник „Транспорт“. Бил е кмет на село Колена за мандат (2015 – 2019) и кметски наместник за мандат (2019 – 2023).

12. Николай Киров Жеков е кандидат за кмет на село Лясково. Завършил е Механотехникум в Стара Загора. Преминал е обучение по специалност „Строителен
техник“ – 3 степен. Има дългогодишен стаж като технически ръководител на различни строителни обекти в България и чужбина. От 2021 г. до момента е кметски наместник на село Лясково.

13. Грозданка Тонева Димова е кандидат за кмет на село Маджерито. Завършила е Икономически техникум в Стара Загора. Работила е като счетоводител в държавна и частна фирма. От 1999 г. до момента е кмет на село Маджерито.

14. Димитър Христов Баев е кандидат за кмет на село Малка Верея. Завършил е Технически университет в София, специалност „Технология на машиностроенето и металорежещите машини“. Заемал е различни ръководни длъжности в „Мини Марица изток“ ЕАД до 2022 г.

15. Стефан Радев Топчиев е кандидат за кмет на село Малко Кадиево. Завършил е Средно училище „Захарий Княжески“ в Стара Загора. Заемал е различни длъжности в частния сектор. Бил е управител на фирма.
16. Екатерина Андреева Стоянова е кандидат за кмет на село Михайлово. Завършила е Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, степен магистър по специалностите „Здравноосигурителни системи“ и „Социални дейности“. Работила е като медицинска сестра в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ и в Дом „Майка и дете“, както и като социален работник в Стара Загора. Кметски наместник е на село Михайлово за мандат (2019 – 2023).
17. Злати Лечев Петков е кандидат за кмет на село Могила. Завършил е Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Лубор Байер“ в Стара Загора, специалност „Водно строителство“. Работил е в частния сектор.
18. Танка Нанкова Бабадалиева е кандидат за кмет на село Оряховица. Завършила е Средно училище „Васил Левски“ в Стара Загора, Била е собственик на фирма и е заемала ръководни длъжности в частни дружества.
19. Стоян Николов Ничев е кандидат за кмет на село Памукчии. Завършил е СПТУ по Селско стопанство в Чирпан, специалност „Механизация на растениевъдството“. Работил е в системата на МВР. Кметски наместник е на село Памукчии за мандат (2019 – 2023).
20. Николинка Дечкова Дечева е кандидат за кмет на село Петрово. Завършила е специалност „Двигатели с вътрешно горене“ в Механотехникум в Стара Загора. Работила е дълги години в държавния и частния сектор. Била е секретар на кметство и читалище, както и кметски наместник на село Петрово за мандат (2011 – 2015).
21. Недко Антонов Леонардов е кандидат за кмет на село Плоска могила. Завършил е Ветеринарния техникум в Стара Загора. Работил е като ветеринарен техник в различни стопанства. Бил е началник на кланица в село Горно Ботево. От 2011 г. до момента е последователно кмет и кметски наместник на село Плоска могила.

22. Мария Генчева Стамова е кандидат за кмет на село Преславен. Завършила е Техникум по химическа промишленост в Стара Загора. Работила е в служба „Личен състав в „Агробиохим“. От 2008 г. до момента е старши специалист в кметството на село Преславен.
23. Елена Енчева Костадинова е кандидат за кмет на село Пшеничево. Завършила е СПТУ по машиностроене в Стара Загора. Има богат административен опит като секретар, кмета за мандат (2007 – 2011) и кметски наместник за мандати (2011 – 2015) и (2019 – 2023) на село Пшеничево.

24. Кремена Йорданова Димитрова е кандидат за кмет на село Ракитница. Завършила е СОУ „Иван Вазов“ в Стара Загора. Дълги години е работила като секретар на Народно читалище „Отец Паисий 1906 г.“. От 2018 г. до момента е кметски наместник на село Ракитница.
25. Денка Банкова Петкова е кандидат за кмет на село Самуилово. Завършила е Икономически техникум в Стара Загора. Работила е като заместник-главен счетоводител в земеделска кооперация и оперативен счетоводител в Националната агенция по приходите в Стара Загора. Кметски наместник е на село Самуилово за мандат (2019 – 2023).
26. Станчо Желев Станев е кандидат за кмет на село Старозагорски бани. Завършил е Технически университет в Габрово, специалност „Машиностроителна техника и технологии“. Магистър е по „Администрация и управление на системата за национална сигурност“ от Бургаски свободен университет. Работил е в „Агробиохим“ в Стара Загора. От 2003 г. до момента последователно е кмет и кметски наместник на село Старозагорски бани.
27. Димитър Тенев Димитров е кандидат за кмет на село Стрелец. Завършил е СПТУ „Червено знаме“. Работил е в системата на Министерството на отбраната и на МВР.
28. Вера Георгиева Иванова е кандидат за кмет на село Сулица. Завършила е Професионална гимназия по биотехнологии и химични технологии „Дмитрий Менделеев“ в Стара Загора. Работила е като деловодител в счетоводна къща и главен готвач.
29. Петър Петков Петров е кандидат за кмет на село Хан Аспарухово. Завършил е Средно милиционерско училище в Пазарджик. До 2003 г. е работил като полицай в ОДМВР – Стара Загора.
30. Валентин Димитров Петков е кандидат за кмет на село Християново. Завършил е СПТУ по машиностроене „Иван Грудев“. Бил е управител на частни дружества. От 2019 г. до момента е кметски наместник на село Християново.
31. Радка Цветкова Желева е кандидат за кмет на село Хрищени. Завършила е Техникум по електротехника „Г. С. Раковски“ в Стара Загора. Има богат административен опит. От 2003 г. до момента е кмет на село Хрищени.
32. Жечо Тонев Жечев е кандидат за кмет на село Яворово. Завършил е инженерна специалност „Двигатели с вътрешно горене“ във Висш технически университет – Русе. Работил е като началник „Ръководна дейност“ в държавни дружество и директор на частни компании. Кметски наместник е на село Яворово за мандат (2019 – 2023).

ГЕРБ подкрепя независимия кандидат за кмет на село Еленино Съби Иванов Димов.


image0 (9K)