Кандидатите на ДБ са образовани хора, които ще работят за вас

Лидери на Демократична България“ подкрепиха листата на кандидат – депутатите от Хасковски избирателен район, начело с Катя Панева.
От сцената в центъра на областния град председателят на ДСБ Атанас Атанасов каза: „Кандидатите ни в Хасково са достойни и образовани хора, които заслужават доверие и ще работят за вас, за да бъде България просперираща държава. Борисов си отива и е важно да изградим модерна държава, в която законът да се прилага еднакво за всички, категоричен беше той.
„Ние показахме, че единството работи и ясната и последователна визия за промяна привличат доверие и силните лидери в нашите листи като Катя Панева привличат доверие, заяви председателят на „Да, България“ Христо Иванов час преди това.
Хасково е регион на предприемчиви и будни хора, такива са и кандидатите за народни представители от „Демократична България“, посочи съпредседателят на „Зелено движение“ Владислав Панев. На 4 април беше първото полувреме на изборите, свалихме ГЕРБ от власт и манталитетът на ГЕРБ си отиде завинаги. Сега е време за „продълженията на мача“ и съм убеден, че ще започнем да изграждаме просперираща държава, каза още Панев.
Не е виновен този, който е бил излъган, важно е да не допуснем повече да бъдем лъгани, затова трябва да дадем доверието си на хора, които са се доказали през годините като почтени и способни. Думите са на евродепутата и заместник-председател на ДСБ Радан Кънев. Той припомни, че на 4 април в София първа политическа сила беше „Демократична България“ и пожела същия успех и на национално ниво.
През последните няколко седмици ние обиколихме цялата Хасковска област. Това, което се усеща, е промяна и свежест, дори и в малките населени места. На 11 юли ще довършим започнатото, убедена е Катя Панева. Тя представи и останалите кандидати за народни представители и припомни част от приоритетите на коалицията – правосъдие, здравеопазване, образование.
Имаше и концерт на Стефан Вълдобрев, който накара събралите се на площад „Свобода“ да пеят и танцуват с него.

Източник: https://sakarnews.info/


image0 (9K)