„Капиталът“ от гласове в Стара Загора от 4 април на КОД

ЗАРАТА продължава рубриката си за представяне на по-малките партии, участвали на 4 април в изборите в 27-ми избирателен район.

На 11 юли КОД на бившия министър на здравеопазването Петър Москов ще се яви на изборите  в коалиция с БЗНС и БДФ.

ПП „КОНСЕРВАТИВНО ОБЕДИНЕНИЕ НА ДЕСНИЦАТА „/“КОД“ в Стара Загола на 4 април бе с листа:

1. Наталия Василева Кръстева-Димитрова

2. Юлия Тенева Кючукова

3. Боян Димитров Славов

4. Иво Пенчев Георгиев
Получи 313 гласа, или 0.22%.
Политическата сила КОД се позиционира в дясно от центристките народни партии, каквато е ГЕРБ, които, както в България, така и в Европа, не дават път за изход от кризата на либералната демокрация. КОД е консервативна, дясна, европейска, позиционирана в дясно от центристките партии политическа сила, която отхвъря социалистическите и либерални утопии.
С пълната програма и политическа визия, се запознай ТУК. Програма накратко:
Задължително основно образование и забрана за гласуване на неграмотни. Гласовете на неграмотните са основа за разцвет на политическата корупция.

Декомунизация и лустрация. Зависимостите от старата комунистическа номенклатура и апарата на ДС и днес продължават да крадат парите от нашите данъци чрез приближени фирми и подставени хора в държавната администрация и съдебната власт.

Закон за единните държавни изисквания и контрол. Всички изисквания към бизнеса, събрани на едно място, контролирани от една институция. Това ще спре рекета над бизнеса и ще осигури перспектива и сигурност на предприемачите.

Никакво харчене на пари от данъците за „интеграция“ на измислени малцинства. Парите на данъкоплатците ще отиват за развитие на инфраструктурата, която да гарантира достъп на хората с увреждания, качествено образование на децата, модерно здравеопазване и грижа за възрастните. Работещите не са длъжни да издържат неграмотните и здравите безработни.

Забрана за прехвърляне на задълженията на държавата към неправителствени организации, каквато е практиката в момента. Те водят до неконтролирано източване на огромни бюджетни средства, разграждане на държавността и унищожаване на традиционните семейни и християнски ценности. Силната държавност е най-ефективната бариера срещу корупцията и мафията.

Ефективната принадлежност на България към ЕС и евроатлантическата общност са един от най-важните гаранти в борбата срещу корупцията и мафията и изграждането на силна държавност с грижа за всеки българин.

КОД е ясна алтернатива на очевидния провал на либералните, социални и зелени доктрини, превърнали живота ни в постоянен експеримент. До този момент в България няма такава политическа сила. КОД защитава реда, справедливостта, нормата, разума и работещите решения.

Наричаме себе си просветени патриоти. Защото ценим миналото и вярваме, че отстояването на идентичността и традициите са достойният път за принадлежността на България към свободния свят, демокрацията и високия жизнен стандарт. Либералната претенция за отказ от идентичност е отказ от бъдеще.

КОД е европейска партия, борим се за ЕС, основан върху европейската християнска цивилизация и нейните ценности. Съюз, който работи за опазването и развитието на благоденствието на европейците. Общност от достойни суверенни нации, обединени в солидарно усилие за просперитет и нарастващо благоденствие. Съюз с ясни географски, културни и икономически граници.

КОД е дясна партия, водена от убеждението, че десните хора бяха излъгани, а дясното беше подменено от социалисти, които изградиха псевдо капитализъм в условия на либерален модел.


image0 (9K)