Като две капки вода: От изборите една дума не е казал, а снощи цяла песен изпя…

Много закачки отнесоха Слави, Рафи, Годжи, както от публиката, така и от журито в поредното издание на шоуто „Като две капки вода“ снощи, в което зрителите станаха свидетели на изключителни имитации и изпълнения от състезаващите се All stars на формата.

Първото място за вечерта спечели Милица с образа си на рапъра 100 кила, но и останалите участници бяха повече от перфектни в превъплъщенията си. Усилията им да постигнат прилика с образите са наистина кански, за някои. Други имат по-лека ръка при бутона, но шансът никога не е еднакъв за всички.

Феновете на предаването, изсипали хиляди коментари в социалната мрежа, са единодушни, че звездата за поредна вечер е бил дребничкият Рафи, на когото в два лайфа един след друг се падат страшно тежки образи. На миналия той беше в „кожата“ на Азис от онези най-трудни години на ромския певец, когато визията му беше повече от странна, а снощи Рафи трябваше да бъде Слави Трифонов с неговите 2 и кусур метра височина. Но и не само. Бургазлията пя една от емблематичните песни на Дългия „Жива рана“ в дует с Годжи, който скромно застана на сцената до своя „шеф“.

Димитър Ковачев-Фънки  беше видимо доволен. Сърдиткото стигна дотам, че определи имитацията като не чак толкова добра, заради разликата във височината, но пък изпълнението на Рафи му харесало повече от дори оригинала. Юлиан Вергов пък се пошегува, че е трябвало да стане на крака, защото споменава името на г-н Трифонов.

„Той вече не е Слави, той е г-н Трифонов“, каза с усмивка на лице и лек ироничен вкус Вергов.

А относно приликата на Годжи с генерал Мутафчийски, в мрежата потекоха коментари от сорта на: Това не е Годжи, бе хора, а ген. Мутафчийски. Сега след песента ще обяви мерките за безопасност.

Рафи за сетен път доказа, че е един великолепен изпълнител и имитатор. Да, не спечели първото място, но пък комплексната оценка го отведе до второто.


image0 (9K)