Керала Бластърс се разделя с Бербатов до дни!

Авантюрата на Димитър Бербатов в Индия изглежда ще приключи скоро. Досегашният му клуб Керала Бластърс обмисля да се раздели с контузения български нападател, съобщава местното издание Sportskeeda.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед дойде с големи очаквания в тима, като подписа през август миналата година. От началото на сезона през ноември обаче приносът му е твърде малък и затова изглежда все по-вероятно договорът му да бъде разтрогнат.

 

[ad id=“263680″]

Според изданието, още тази седмица предстоят разговори между представителите на българина и шефовете на клуба, инициирани от самото ръководство. На нея ще се търсят начини за раздяла по взаимно съгласие.

Керала Бластърс ще се опита да се освободи от контузения нападател, за да отвори място за нова чуждестранна звезда, с която да атакува позиция в Топ 4 и участие в плейофите за титлата напролет.

Бербатов подписа за една година, като според информациите от Индия, възнаграждението му за този период възлиза на 1 млн. долара. Той изигра само шест мача за тима си със скромните 361 минути в тях, а за краткия си престой във втората най-многолюдна държава се контузи три пъти.

Източник – Гонг


image0 (9K)