Кои са знаците, че се срещате с изневеряващ тип мъж?

Кои са знаците, че се срещате с изневеряващ тип мъж?

Обикновено новите любовни взаимоотношения започват вълнуващо. Опознаваме другия и той нас. Но ако емоциите ни завладеят, лесно можем да пропуснем някои важни знаци, които ни подсказват, че този мъж може би е изневеряващ тип и не е за нас. Кои са те?

Хващате го в лъжи или несъответствия

В началото на любовни взаимоотношения, понякога е трудно да забележим дали другият не ни лъже. С времето обаче малките лъжи и разминавания в нещата, които ни казва, започват да изскачат като червени флагчета.

Има история на изневяра в предишни връзки

И той е бил този партньор, който е изневерил. Изневярата никога не може да бъде оправдание, тя е избор. Друго, за което може да се притеснявате е, ако в живота на този мъж преобладават честите и краткосрочни авантюри и то по негов избор, а не защото търси подходящата партньорка за него и все не я намира.

Той е твърде флиртуващ с другите, дори във ваше присъствие

Това е сигурен знак, че този мъж е изневеряващ тип. Освен това показва и неуважение към вас самата, когато флиртува без притеснения пред вас. Изглежда твърде заинтересуван от противоположния пол по начин, който ви кара да се чувствате неудобно.

Това може да е уж случайна ситуация, в която вие се разхождате или сте в ресторант и т. н. и той заглежда най-нагло непозната жена. Ако това се случва, когато сте заедно, бъдете сигурни, че този мъж не може да е верен във връзка.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)