Криза на средната възраст при мъжете – признаци!

Вегетарианство обикновено  е един от признаците, че мъжът се е запътили към кризата на средната възраст, пише в. „Метро“.

[ad id=“225664″]

Направено е изследване в частните клиники „Бупа“, които безпогрешно са открили тази тенденция при представителите на силния пол на възраст между 40 и 50 години.

При проучването са изследвани 3000 граждани. От тях 47 на сто от британците се чувствали по-стари отколкото са и започвали да се тревожат за здравето си. Поради тази причина или ставали вегани, или се записвали за участие в състезания, като кросове и маратони.

[ad id=“236993″]

На тази възраст 53 процента от британците намалявали консумацията на алкохол или напълно се отказвали от него. Шест процента от анкетираните желаели да влязат в по-добра форма, защото си имали по-млада партньорка.

При жените настъпването на кризата на средната възраст идва по-рано и тя се характеризира със записването във фитнес клубове или наемането на личен треньор.

Шейсет и седем процента от дамите във Великобритания „на попрището жизнено в средата“ преминават към здравословно хранене.

dariknews.bg


image0 (9K)