Кубрат Пулев се носи на крилете на любовта

Девойката е Йоана Николова е от отбора по художествена гимнастика, твърди „Уикенд”. Момичето е едва на 19 години, но въпреки това е завъртяла главата на 40-годишния спортист.

Не е ясно от колко време е тяхната връзка, но се усеща, че са сериозни. Кубрат не се впечатлявал от над 20-годишната възрастова разлика и бил лудо влюбен в девойката, разкриват от обкръжението на Пулев.

Йоана Николова е от отбора по художествена гимнастика. Тя се гордее с много титли, като няколко поредни пъти е била републиканска шампионка. В момента тя следва в Национална спортна академия и междувременно се изявява като модел.

Нито Йоана, нито Кубрат искат да афишират връзката си и предпочитат да бъдат дискретни, но за отношенията им знаят все повече хора.  „Кубрат е много влюбен. Йоана е млада и съвсем спокойно може да го дари и с деца, каквато е мечтата му”, коментираха от обкръжението на боксьора.

Близки до Андреа признаха пред „Уикенд”, че тя не спирала да говори пред свои приятелки, че ще намери начин да злепостави публично Николова, за да й отмъсти.


image0 (9K)