Лунен календар за 16 август

Луната преминава от Везни в Скорпион в 11.53 ч. Изгрява в 12.12 ч. Залязва в 23.36 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Обогатяването с нови знания ще даде добри плодове при родените в Рак, Скорпион и Лъв. Добър е за подаване на реклами, свързани с банковото дело. Изисква внимание при боравене с много пари, ако сте родени в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не е желателно да си купувате дрехи заради невъзможността днес да направите правилен избор на подходящите за вас или близките ви.

По-добре си подарете бижу, което подхожда на зодиакалния знак. Прекалената показност на чувствата може да доведе до проблеми.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат труден житейски път. Обстоятелствата могат да ги пречупят, затова трябва да бъдат възпитавани в сила на Духа. Ще са добри обществени дейци.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Храната ви трябва да помага за увеличаване на защитните сили на организма и за засилване на паметта. Денят не е подходящ за зачеване. Забранено е началото на диета. Епилацията, маникюрът и педикюрът са разрешени.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)