Любимата напитка на всяка зодия

Всеки знак си пада по определен вид алкохолна напитка, от която обича да отпива в компания или пък насаме, прехвърляйки мисли за отминалия ден. Някои поръчват леко питие, други обръщат внимание на твърдите предложения. Ето какво определят звездите за всеки от знаците.

[ad id=“225664″]

Овен

Тези тежащи на мястото си представители на зодиака предпочитат твърдия алкохол, и то предимно водката. Знаят всичко за напитката и често си заръчват коктейли на нейна основа. Рядко ще срещнете Овен, който да надига чаша с шампанско – това за него е лиготия. Импулсивният му характер го подтиква към постоянно движение и огън.

Телец

Според астролозите Телците уважават добрата бира. Те обичат да търсят нови вкусови решения и при това да остават с трезвен ум. Подобна напитка им позволява да разпуснат след напрегнатия работен ден в компанията на близки по дух хора. Дамите от знака предпочитат сайдер, който с кисело-сладкия си вкус прогонва негативните мисли и им дава възможност да прекарат приятно вечерта.

Близнаци

Обичат развлеченията на пълна степен и постоянно търсят приключения. Затова изборът им в шумна приятелска компания пада върху текилата. Острата напитка е способна да ги разпусне и да изкара наяве емоциите им. Близнаците умеят да се веселят и не пропускат шанса за интересна вечер, като включват в програмата си нови запознанства с противоположния пол и главозамайващи танци.

[ad id=“225664″]

Рак

Търсят смисъл в дребните неща и подлагат всичко на съмнение. Най-често представителите на знака избират джин, за да прекарат вечерта на спокойни разсъждения и обсъждане на изминалия ден. При цялата си любов към алкохола Ракът притежава превъзходно чувство за мярка и никога не пие излишно.

Лъв

По натура са величествени и амбициозни. Техните предпочитания са към скъпото червено вино, което с удоволствие ще пият, отдавайки се на съзерцание и размишление за собствените си постижения. Рядко ще срещнете горд Лъв, който да надига недостойни за вниманието му коктейли.

Дева

Мнителни и предпазливи. Тяхното питие е бяло леко вино с ненатрапчиви цитрусови нотки. В своята педантичност Девите ще си поръчат охладена до правилната температура напитка и ще откажат бутилката, ако не съответства на изискванията им. Благодарение на виното може да опознаете по-добре ранимата натура на представителите на този знак.

[ad id=“225664″]

Везни

Дълбокомислените Везни си падат по доброто уиски. За тях е важно да почувстват всички екстри на благородния алкохол, откривайки нови оттенъци на вкуса му. Опитвайки от любимата напитка, те се отпускат и се изпълват с благодушие, като в главата им постепенно се промъкват планове за житейски постижения.

Скорпион

В търсенето на любимо питие са използвали множество варианти. Истински любим за тях обаче си остава конякът. В културата на потребление на напитката за тях е важен не само вкусът , но и грамотното  сервиране, дългите тостове и здравата компания.

Стрелец

Не са им чужди веселието и позитивното настроение, затова предпочитат лекото шампанско. За Стрелците е важна атмосферата на непринудено общуване, затова в дома им винаги има бутилка от игривото питие в запас. Вълшебната напитка дочаква подходящия момент, когато изведнъж се появява пред нечакани, но скъпи гости.

[ad id=“225664″]

Козирог

Никога не отказват леко питие, но истинското им предпочитание е скочът. Този елитен алкохол заема почетно място в дома им и се употребява в изключително малки дози в правилно създадена атмосфера. Идилията за Козирога е в спокойната вечер, чашата шотландско уиски и топлото одеяло.

Водолей

На Водолея е присъщо любопитството, затова той експериментира с алкохола, изпробвайки нови съчетания и разнообразие от вкусове. С времето обаче тяхна любима напитка става здравият и мъжествен ром. Някои усещат в него духа на водните баталии, разигравани от корсари, други предпочитат да го употребяват в самота, за да обмислят поредния план за успех.

Риби

Самохвалството и гордостта са чужди на Рибите. Те често удивляват приятелите си с предпочитанията и рядко се изявяват на винената карта. Любимата им напитка си остава абсентът, който не търпи униние и сивота. С помощта на този алкохол представителите на знака разкриват нови граници на характера си и с удоволствие прекарват времето си в компанията на приятели.


image0 (9K)