Майка купи яке на за 3-годишното си дете и остана потресена

Лондончанката Кришма Пател излязла да пазарува дрешки за малката си 3-годишна дъщеря. В един от многобройните магазини попаднала на сладко якенце, което на пръв поглед изглеждало много подходящо за момиченцето.

[ad id=“225664″]

Когато се наредила на касата, за да плати дрехата, Кришма забелязала нещо много странно. Върху подплатата на пухкавото розово яке били изписани редица нецензурни думи.

„На пръв поглед това беше прекрасно розово яке с голяма пухкава качулка, много подходящо за зимата. Тъкмо щях да го плащам, когато видях думата „секс“, изписана с огромни букви върху подплатата“, споделя потресената майка.

[ad id=“263680″]
Първоначално жената не повярвала на очите си – все пак връхната дреха била предназначена за деца… След това се вгледала по-внимателно и разчела десетки нецензурни фрази, сред които „секс по телефона“, „секс, наркотици и хип-хоп“, „пуф-паф и си покойник“.

„Забелязах всички тези думи за секса, наркотиците и оръжието. Надписи от рода „секс по телефона“ и „69“ върху детски якета – това е просто отвратително! Със съпруга ми бяхме ужасени“, казва още госпожа Пател.


Нетрадиционната дреха е от популярна марка. Представителите на търговския център, от който Кришма купила дрешката, вече са поднесли извиненията си за инцидента. По думите им, якетата вече се изтеглят от търговската мрежа, а във фирмата производител е започната вътрешна проверка.

Източник: jenata.blitz.bg


image0 (9K)