Малката червена принцеса на Кейт и Уилям тръгна на детска градина

Дъщерята на Кейт и Уилям – принцеса Шарлот, тръгна на детска градина. Малката чаровница за първи път прекрачи прага на детското заведение.

[ad id=“263680″]

Това стана ясно, след като кадри от събитието бяха споделени на официалната страница на кралското семейство в Туитър, а техен автор се оказа майката на малката чаровница – Кейт Мидълтън.

Принцесата, която е на 2 години и 8 месеца, позира пред обектива на майка си, щедро демонстрирайки лъчезарната си топла усмивка. Тя изглеждаше изключително спокойна и жизнерадостна в своето червено палтенце, пише сатът woman.bg. Стилът й бе допълнен от панделка в същия цвят, както и от шалче в бледорозов цвят. На раменете на момиченцето ясно се виждаха и презрамките на розовата й раничка.

„Херцогинята и херцогът на Кембридж имат удоволствието да споделят две снимки на принцеса Шарлот в двореца Кенсингтън“, пише в официалното съобщение под снимките. Детската градина може да се похвали с редица отличия и високи оценки от държавните инспектори.

Таксата на заведението е 3050 британски лири (3500 евро) на срок за сутрините и 1800 лири (2000 евро) за следобедите. Любопитен факт за кралското семейство е, че по-голямата част от членовете в него не са ходели на детска градина, а са имали частни педагози, които са ги посещавали у дома. Изключение от това правило обаче прави принц Уилям, който също е ходил на детска градина.

По примера на баща си принц Джордж също тръгна на детска градина, а през септември миналата година бъдещият престолонаследник прекрачи прага и на подготвителното училище. Принцеса Шарлот е четвърта по ред за наследяване на престола след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж.

 

 


image0 (9K)