Малките пръсти на ръцете отразяват най-забележителните черти на вашия характер

Може да изглежда странно, но най-малкият пръст на ръката, и по-специално неговата форма и дължина, може да каже много за човек! Малките пръсти на ръцете отразяват най-забележителните черти на вашия характер.

[ad id=“225664″]

Обърнете добър поглед към ръката си и определете, към кой тип се отнася кутрето. Бях много впечатлена от тази информация! Нищо чудно, че някои хора в древността са носели на малкия си пръст пръстен …

Кутре с нормална дължина

Малкият пръст, дължината на който достига върха на фалангата на безименния пръст, се счита за норма. Хората с такава дължина на кутрето са с зрели, с добре улегнал характер, утвърдени принципи на живот. Те рядко променят своите възгледи.

Дълго кутре

Ако кутрето си малко по-дълго, отколкото линията, която разделя горната и средната фаланга на безименния пръст, имате късмет! Това е знак на чаровен, харизматичен човек, който никога не се отказва. Талантът и упоритата работа на такъв човек може да направи чудеса … Особено хубаво да има толкова дълго кутре на дясната ръка .

[ad id=“263680″]

Късо кутре

Притежателите на малко кутре са много внимателни и приятелски! Те се характеризират с известна срамежливост, но това не е недостатък. Красноречието и способността да се изградят дипломатически отношения е техен коз. Остро кутре остри върха на малкия пръст казва за езиковите умения и невероятно творчески характер!

По-заоблен връх на кутрето – знак на флегматичен, безстрастен човек.

Извито кутре

Извито кутре казва за човешката способност да се адаптират бързо към промените. Хората с такава характерна черта са родени миротворци.

Широк малък пръст

Широк малък пръст имат хора, на които винаги може да разчитате. Те знаят много за света, понякога помнят своите минали животи, и никога не отказват да помогнат!

източник Blitz.bg


image0 (9K)