Момче без книжка предизвика сериозна катастрофа! Трима са ранени, младеж е в критично състояние

Непълнолетно момиче и двама младежи пострадаха сериозно при катастрофа до село Селановци край Оряхово. Вчера през деня те пътували в автомобил, който бил управляван от момче без шофьорска книжка.

Той карал много бързо и не успял да овладее колата, при което тя излетяла от пътя и се забила в крайпътни дървета вдясно по посока на движението. Вследствие на удара са пострадали тримата пътници в автомобила.

Най-тежко е състоянието на 21-годишен младеж. Той е с няколко счупвания на черепа, сред които тежка фрактура и голям кръвоизлив в мозъка. В интензивното отделение на болницата във Враца се борят живота му.

В болницата са настанени и другите двама пострадали при катастрофата. Непълнолетното момиче е с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. В хирургията е 18-годишен младеж, който е със счупена лява ръка и гръбначен прешлен, също без опасност за живота.

Най-леко при сблъсъка се е отървал шофьорът. Той е без наранявания, но е оставен за наблюдение в същата болница. Пробата му за алкохол е отрицателна.


image0 (9K)