На живо след ФЕРМАТА: Превземки и кифленски целувки за феновете

Ехе-е-е, всички вече излезли от ФЕРМАТА се борят за още малко внимание, яхнали мимолетната си популярност с желанието да задържат интереса на хората към себе си, видя ЗАРАТА.

Научаваме, че последно напусналият формата Ивайло Герасимов обяснявал някакви работи в свой youtube канал, където отговарял на коментари. Който е мазохист, нека си го гледа, щом арогантността на бармана му липсва, да го чуе как чете нападките срещу себе си и какъв непукист е… Припомняме, че управителят на барове на Острова беше елиминиран в дуел от IT предприемача Стефан, който победи изключително интелигентно, владеейки емоциите си до съвършенство, влагайки в стратегията за игрите много ум и аналитичност.

Ивайло извън Фермата не се извини, макар и в костюм – не стана джентълмен

В Инстаграм пък, Теодора и Цветелина, още две фермерки, които загубиха битките на арената от един и същи противник – трансформационният лидер Ваня, се забавляват в 26-минутно видео на живо, в което отговарят на своите фенове, пишещи им коментари. Интересното е, че не се чува да прочетат нито една критика, каквито вероятно не липсват, като се има предвид настроението на зрителите, изразявано в социалната мрежа, докато и двете бяха все още в предаването. Бившите фермерки разговарят превзето, изпращат кифленски целувки и пътуват с още двама в кола, отправила се към село Крушево. Приятелите отиват на гости на Цоньо – един от най-чистите хора, избрани в тазгодишния кастинг за седмия сезон. Той обещал да ги посрещне с… прасе. Но Цвети нямало да яде, тъй като спазвала коледния пост.


Хората, включили се в тяхното живо предаване, през цялото време проявяват изключителна активност, задавайки въпроси за всеки един от участниците. В общи линии Теодора се измъква като мокра връв от конкретни отговори и преценки, парирайки желанието на Цвети за бърз отклик, като се старае първа да вземе думата.

В автомобила имали диджей и шофьор, които сигурно са някои от мъжете, вече навън от предаването, но поне от записа не става ясно кои са те. Не си и съмняваме, че ще ни оставят встрани от събитието в Крушево и няма да ни запознаят с моментите на „приятелското“ празнуване.

Ако потърсим една едничка дума, която да определи поведението на всички участници, може би тя ще бъде НЕИСКРЕНОСТ.


image0 (9K)