Нечовешка вечер в „Капките“!

Полуфинал на шоуто за имитации „Като две капки вода“ и нечовешки добри изпълнения! Артистичност, пеене, танци, себераздаване! – видя ЗАРАТА.

Публиката и журито не могат да седнат – аплодират, а както каза Юлиан Вергов – оценяващите са в поза шпагат…

На сцената видяхме уникалното представяне от Къци на дуета Нети§Дони, изиграни с куклата на Нети, изработена по идея на Къци, който улови изключително успешно както женския тембър, така и фалцета на Дони. Актьорът напомни по категоричен начин каква е неговата специалност от ВИТИЗ.

В „Капките“ Къци Вапцаров се принесе в жертва на публиката и тя оцени жеста му подобаващо

Дори и техническия гаф, който върна Азис в бекстейджа и се наложи повторно да започне превъплъщението си в образа на идола Джордж Майкъл, не отне и капка от професионализма на певеца. За него коментарът беше, че това е най-доброто му изпълнение от началото на шоуто.

После се пренесохме на сцената на Евровизия и песента победител от 2007 г. „Молитва“ на сръбската певица Мария Шерифович, а в нейната „кожа“ влезе талантливата Милица Гладнишка. Перфектна, както винаги! Пеене на МАХ, можене! Браво, момиче!

И дойде ред на дребничкия арменец, който е работил, ама работил през последната седмица. Танците започнаха от момента, в който Рафи Бохосян излезе като Джеймс Браун и запали, не – взриви сцената, публиката, журито! Това момче дотолкова беше овладяло трудните и уникални движения на бащата на соул музиката, че Юлиан Вергов в екзалтация се опита да изтръгне плексигласа, разделящ го от Хилда, за да може вербално да сподели емоцията си с нея. Рафи направи и невъзможното и зрителят го оцени. Единствен Фънки изпита нервите на публиката с критиката, че изпълнителят не е успял да предаде достолепността на Джеймс Браун, но и той нямаше как да не оцени представянето по достойнство.

Шоуто продължи Михаела в ролята на оперната прима Райна Кабаиванска. Това момиче изуми всички с класическото си пеене и за пореден път показа, че неслучайно винаги се класира в тройката на формата.

Още един скандал в „Капките“ – този път световен

Поли Генова стана „Черната овца“ на Звезди от Ахат и се изкефи максимално, но естествено, че някои гласове и песни няма как да наподобиш перфектно. Именно Поли оценена с най-малко точки от участниците в спектакъла.

Като черешка на тортата излезе Фики, дегизиран в народна носия, състояща се от потури, риза, пояс, елек, калпак. Грабна микрофона това момче и гласът му се извиси като над баирите на Родопа планина и сякаш пред публиката застана големият български актьор Васил Михайлов и изпя култовата песен „Руфинка болна легнала“, станала особено популярна с филма „Краят на песента“.

Велика вечер! Празник за зрителите. Тримата първи бяха известни предварително: Фики, Михаела и Рафи, за четвъртото място на финала Милица пребори Поли. Нямаше бутон на късмета, защото накрая участниците ще направят образи по техен избор.

От това сборище на таланти какво ли още ни очаква…


image0 (9K)