Не спирам да вярвам в доброто, както съм бил възпитан от родителите си

1. Ще се представите ли за читателите на zarata.info?

Здравейте, казвам се Николай Колев на 33 години от град Раднево. Имам син на 8 години. Работя като финансов консултант от 2008г., а преди това работех в сферата на енергетиката. Средното си образование завърших в Техникум по Енергетика „ген. Владимир Заимов“ в град Гълъбово. Висшето си образование продължавам в ПУ Паисий Хилендарски със специалност „Финанси“, предстои ми и допълнителна квалификация в Института за Дипломирани Финансови Консултанти ИДФК .

 2. Кое в ДА България ви спечели? Защо решихте да влезете в предизборната борба?

В „Да, България!“ ме спечели това ,че движението дава възможност на младите, обикновени, не харесващи статуквото хора (като мен), да участват в битката за страната си. Защото всички искаме да живеем нормално, в нормална държава, със светло бъдеще за децата ни. Вярвам, че заедно можем да бъдем част от промяната, която искаме и е наложащо да се случи в България.

4. Как се промениха детските ви мечти, запазихте ли нещо от тях?

Детската ми мечта със сигурност не беше да се кандидатирам за народен представител :). Да, със сигурност запазих една моя мечта и тя е да не спирам да вярвам в доброто, както съм бил възпитан от родителите си.

Ако искате промяна, можем да я направим заедно. България има нужда от подкрепата на всеки свой гражданин чрез активна гражданска позиция. Да покажем че можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


image0 (9K)