Както казва съпругата ми “Стара Загора е райският ни период“.

  1.  Ще се представите ли за читателите на zarata.info?

    Казвам се Станислав Тодоров, на 43 години съм, семеен с три деца. Имам юридическо и техническо образование. Специализирал съм в Бизнес право в чужбина. Работил съм 9 години в енергетиката, като ръководител отдел в ТЕЦ Ей и ЕС Гълъбово. От 2 години съм предприемач в София.

    2. Кое в ДА България ви спечели? Защо решихте да влезете в предизборната борба?

    Винаги съм гласувал, винаги за различна партия и винаги съм се чувствал неудовлетворен от това, което политиците правят. Откакто имам деца, неудовлетворението ми от българските политици започна да се превръща в тревога, а отскоро и в страх. Страх за бъдещето на децата ми – дали ще избягат в чужбина или ще пропаднат в България. И дали няма да се проклинам, че не съм заминал.

    В ДА България ме привлече решимостта на Христо Иванов и Кристиан Таков да поведат битка с мафията, заедно с всички нас. „Мафията“ – това е несправедливостта, с която всеки ден се сблъскваме в улицата, в болницата, в училището, в общината, която дебне от страниците на вестниците и е превзела дори съдебните зали. Сигурно защото ни е било страх или не сме се усещали достатъчно силни. Да България ще промени това, вярвам им.

    3. Какви са вашите лични приоритети, с които бихте могли да бъдете полезни на хората, които гласуват за вас?

    Моите личен приоритет е промяна в управлението на държавните институции – искам да решават проблемите на хората справедливо, бързо, леко и по-ефективно от частните фирми. Много политици не знаят, че тяхната единствена работа е да се грижат за общите интереси на всички граждани, а не за собствения си интерес. Когато някой става политик или държавен служител, той се задължава да служи на всички граждани и обещава да работи само в техен интерес. Това, което обаче се случва в 95% от случаите в България, е че въпросните хора използва позицията си, за да угодят само на собствения си интерес – затова взимат подкупи и нехаят за нуждите на хората. Заедно трябва да променим това – с протести на улицата, с публични разследвания, с работеща прокуратура.

    4. Как се промениха детските ви мечти, запазихте ли нещо от тях?

    Винаги съм смятал, че най-хубавите мечти са изпълнените. Детските ни копнежи са хубави, но не винаги сме щастливи, ако те се изпълнят. Бих желал да мога да изпълнявам чужди мечти, това дава най-добро усещане за пълноценност. Много от моите приятели тук ми казват, че са забравили да мечтаят. Не бива, зад всеки успех стои една идея, както и екип от хора, които я правят реалност. Това е нужно и на България сега.

    5. Защо сте в листата за регион Стара Загора? Каква е връзката ви с града?

    Живях в Стара Загора 7 години до 2015г. Тук създадох семейството си и тук са родени децата ми. Както казва съпругата ми “Стара Загора е райският ни период“. От ДА България ме поканиха да се включа в листата на Стара Загора и аз приех, защото познавам хората и бизнеса в града, а и в региона. Имам какво да направя за добруването на областта, знам кои са и нужните неща.

    6. Защо избирателите да ви подкрепят на 26ти?

    България е прекрасна страна и искам да направим и държавата също толкова прекрасна. Работил съм и познавам много други държави и знам че е възможно, когато хората го поискат. Нужно е само да повярват на себе си, както и на достойните /за избора им/ хора. Трябва да вървим напред, много време загубихме в главоблъсканици.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!


image0 (9K)