Нов хит сред звездите. Захвърлиха сутиена и гордо позираха по зърна и без дрехи.

Това се наложи като мода сред милиони дами по света, да се загледат в тази част от тялото си и да се подложат на операция за коригирането им.
[ad id=“225664″]

Норман Роу- пластичен хирург, член на Американския борд на пластичните хирурзи в Ню Йорк казва – „Хората се вглеждат все повече в детайлите и искат да подобрят всяка част на тялото си. През последните 6 месеца забелязвам сериозен фокус върху зърната на гърдите“.

„Пациентите ми идват със снимки на знаменитости като Риана и Кендъл Дженър и искат да носят прозрачни и прилепнали дрехи без сутиен като тях. За целта ме молят да коригирам зърната им и някои не се ограничават само до формата, а искат и да сменят и цвета им“, добави експертът.

Пластичният хирург разкри още, че подобни манипулации са минимално инвазивни. Той е изненадан, че някои жени идват с желанието да уголемят зърната си.
[ad id=“225664″]

„Имах няколко пациентки, които ми споделиха, че искат зърната им да се отличават повече изпод банския. Тенденцията в момента е такава, че всички искат зърната им да прозират и да бъдат подчертани“, коментира модата Норман Роу.