Обувките, с които имаш чувството, че летиш

Обувките може да са перфектен завършек на визията ни, но на първо място са неизменна необходимост – преди да правите каквото и да било, трябва да завържете връзките на кецовете си – едва тогава можете да излезете и да завладеете света. Ако за ежедневието можем да носим всичко, което си отива цветово с облеклото ни, при извършване на повечето видове спортни активности обувките играят важна роля и е от значение да са правилно подбрани. А днес ще ви запознаем с едни обувки, които задължително трябва да притежавате, ако сте спортни натури.
Какво представляват Nike Zoom?

Сериите Air на Nike владеят пазара вече повече от три десетилетия заради специалната технология на изработка, която съдържа мембрана с въздух под налягане, спомагаща за гъвкавостта и комфорта, които обувката осигурява. Една от най-впечатляващите вариации на серията се нарича Nike Zoom и чифт от тях е абсолютно задължителна придобика за всеки атлет, независимо дали той е професионалист, или любител.

Емблематичната въздушна технология отново е имплеметирана в основата на маратонките – този път на две места за още по-голям комфорт по време на движение. Обувките са изключително леки, а въздушните мембрани позволяват на стъпалата да пружинират свободно, без да нарушават позицията си – рай за спринтьори и бегачи. С тези обувки докато бягате, ще имате чувството не че стъпвате по памук, а направо, че летите.

Можем ли да открием Nike Zoom в България?

В България могат да бъдат открити базовите модели от серията на изключително разумни цени. Най-удобното място, където можете да ги намерите е https://www.footshop.bg/bg/. В Европа наскоро излезе и най-новото от серията – Nike Air Zoom Pegasus, които освен характеристиките на останалите модели от колекцията, притежават още едно удобство – дискретен цип в горната си странична част, позволяващ да обуете своите маратонки за секунди. Край на досадните връзки, в които непрекъснато се спъваме – перфектните обувки за бягане съществуват и нямаме търпение да ги видим и на нашия пазар.

Инвестицията в добри обувки за спорт не е просто проява на суета или претенции – това е инвестиция в нашите здраве и комфорт. Подходящата екипировка тотално променя преживяването по време на спорт и може да е причината мъчението да се превърне в удоволствие. Естествено, физическата ни подготовка е основата, но с професионалните облекло и аксесоари можем да я надградим и да променим изцяло усещането по време на тренировки.

Източник на снимка: Footshop

 

 


image0 (9K)