Общински служители в Мъглиж още играят на „Тука има – тука нема“ срещу явен проблем

Жители на Мъглиж са сезирали местната Общинска администрация за теч на отпадна вода от канализацията по една от основните улици на града(пътят за Манастира). Сблъскват се с две противоположни мнения на служители – единият казва „Тука има“, другият – „Тука нема“, като в популярната игра по надлъгване от близкото минало, където в крайна сметка ти обират парите.

Ето какво сподели със ЗАРАТА Димитър Танев:

„С възмущение разбрах, че жалбата на съседа ми Владимир Марков за теч на помия по улицата ни е отхвърлена поради липса на доказателства. Снимките са от вчера. Преди два месеца докарах с личната си кола служител от Община Мъглиж и той с очите си видя, че от дупката до електрическия стълб тече помия! Човекът се казва Христо и ми се обади след един час, че са запознати със случая и се вземат мерки. Зарадвах се – най-после нещо става от раз, още повече, че съм попаднал на човека, отговарящ за екологията в общината.
Невъзмутимо някаква чиновничка се произнесла, че проблеми няма! Сталин е имал една приказка: „Няма човек, няма и проблем“ ! Избийте ни, бе Господа,че да не ви безпокоим със снимки и видео!“

ТУК можете да гледате и видеото, заснето от Владимир Марков.


image0 (9K)