Отворен за движение е участък от ремонтирания път в Казанлък

Вече е отворен за движение на МПС участъкът след кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ и бул.„Никола Петков“ (ЛИДЛ) до кръстовището на бул. „ Никола Петков“ и ул.„ Козлодуй“ (СБА) в посока север-юг, съобщиха за ЗАРАТА

Западното платно е преасфалтирано с първи пласт.

Преди зимата се полага само първия пласт, а напролет – вторият завършващ. При подходящи климатични условия предстоят следните дейности: подмяна на тротоарни настилки и бордюри на източното платно, корекция на нивото на шахтите и подмяна на капаците и полагане на износващ пласт с полимермодифициран асфалтобетон.

Реконструкцията на уличната настилка, прилежащите тротоарни площи и изграждане на велосипедна алея по бул. „Никола Петков“, в участъка от бул. „Алeксандър Батенберг“ до ул. „Козлодуй“ по плана на гр. Казанлък, която започна през октомври продължава. Участъците, по които е предвиден ремонт на пътното платно и прилежащите тротоари са:

  • Западно трасе от кръстовището на бул.„Никола Петков“ с бул.„Александър Батенберг“ до началото на велоалея за с. Овощник.
  • Източно трасе от пресечната точка на бул.„Никола Петков“ с жп прелез до началото на велоалея за с. Овощник.
  • Изграждане на нова двупосочна велоалея (ширина 2,5 м) и подмяна на прилежащите тротоари по цялото трасе, с изключение на местата с вече подменена настилка.

Обръщаме внимание шофьорите да се движат с повишено внимание в района предвид извършваните ремонтни дейности!


image0 (9K)