Отцепникът от ИТН Радулов:Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо

Отцепникът от ИТН Радулов:Тошко Йорданов ни казваше, че сме нищо

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас”. Това заяви пред Нова телевизия Николай Радулов, който вчера напусна ИТН.  

Още по темата

13 юни 2022 19:24

322

13 юни 2022 18:51

344

13 юни 2022 18:22

334

„Няма как да ме купят, няма как да ме напазаруват, няма как да ме притиснат. Имам лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен”, заяви Радулов.

„В миналото НС Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на НС. Даже нещо подобно и каза от трибуната на НС. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: „Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите”, продължи Радулов.

За последно Йорданов командвал депутатите преди две седмици във връзка със Северна Македония. „Но никой не разбра защо точно“, разказа Радулов.

„Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, разказа Радулов за пуснатия от ИТН телефонен разговор между Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел защо другите са се отказали.
 

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)