От днес улица „Иван Вазов“ в Казанлък е затворена

От днес улица „Иван Вазов“ в Казанлък е затворена, удължава се и ремонтът на ул.„Генерал Радецки“, съобщиха за ЗАРАТА

От днес, 17 юли 2023 г., понеделник, се въвежда временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Иван Вазов“ в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището с ул.„Академик Петко Стайнов“ до кръстовището с бул.„Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: ул.„Академик Петко Стайнов“, бул.„23-и Пехотен Шипченски полк“, бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа и ще важат от днес, 17 юли 2023 г., понеделник от 08,00 часа до 17,00 часа на 21.07.2023г., петък, включително.
Времето за поетапно затваряне на участъци от ул.“Генерал Радецки“ за подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък се удължава до 7 август 2023 г., понеделник. Удължава се и срокът на въведената временна организация на движението в района на работа на ВиК, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.

До 7 август 2023 г., включително, ще важи забраната за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Генерал Радецки“ в град Казанлък, както следва:

– В участъка от кръстовището на ул.„Генерал Радецки“ с ул.„Тюлбенска“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Остава в сила въведеният временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Старозагорска“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

За времето на ВиК ремонта пътуващите по Градска линия №1 ще могат да ползват близките до ул.“Генерал Радецки“ спирко на бул.“Никола Петков“, до хотел „Терез“, на бул.“Княз Александър Батенберг“ – спирка „Белчовата къща“ и спирките на ул.“Любомир Кабакчиев“.

Промените в движението ще важат за периода от 08:00 часа до 17.00 часа до 7 август 2023 г., понеделник, включително.


image0 (9K)