От якето на мъж в заведение изчезнали 22 000 евро. Полицията ги намери

От якето на мъж в заведение изчезнали 22 000 евро. Полицията ги намери, съобщиха за ЗАРАТА

Вчера в РУ-Казанлък е получен сигнал от мъж за липса на 22 хиляди евро от яке от заведение на Прохода на Републиката. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по случая е установено, че парите са намерени от шофьор на тежкотоварен автомобил. Служителите на старозагорската дирекция са установили, че местонахождението на превозното средство е на територията на ОДМВР-Хасково. След бърза координация с хасковските служители, превозното средство и водача са били локализирани и парите са били предадени с протокол на полицейските служители. По случая в РУ-Казанлък е започнато досъдебно производство.

На 08.01.2024г. в 12,07ч., в ОДЧ на РУ-Раднево е получен сигнал от възрастен мъж , че е намерил умъртвено домашното си куче в с.Ковач. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Образувано е досъдебно производство по чл. 325б, ал.1 от НК.

Досъдебно производство по чл.195 от НК е било започнато в РУ-Гълъбово след получен сигнал на 04.01.2023г. за кражба от къща в с.Мусачево на въздушна пушка, 100 домашни луканки и други вещи. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители, като извършители на деянието са установени трима криминално проявени мъже – единия на 39 години и двамата на по 33 години. Те са задържани.


image0 (9K)