Очаква ли ни фурор на Евровизия тази вечер? Кристиан е сочен за победител! (ВИДЕО)

Последни репетиции на Кристиан Костов и неговата „Красива бъркотия“ преди втория полуфинал на „Евровизия“ тази вечер. В интернет валят поздрави от целия свят за българската песен с много адмирации и обещания за гласуване, тъй като според правилата на конкурса от България нямаме право да дадем нашия вот.

Букмейкъри предвиждат, че на този полуфинал Кристиан ще е победител, а за големия финал, който е след три дни, поне според залозите, Beautiful Mess  ще бъде на трета позиция.  Ако това се случи, той ще подобри резултата на Поли Генова от миналата година и нейното четвърто място.  Именно заради това през 2017 г. България е със запазено място, както във втория полуфинал на „Евровизия“ на 11 май, така и на големия финал на 13 май в украинската столица Киев.

Кой създаде Beautiful Mess?

Композицията на песента е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Проектът е реализиран специално за конкурса от Вирджиния Рекърдс.

Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция).

Към този международен тандем, който стои зад „If love was a crime“ – хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.

 


image0 (9K)