Част от Стара Загора без вода

“Водоснабдяване и канализация” ООД – Стара Загора ще извършва ремонти

„Водоснабдяване и Канализация“ в Стара Загора временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на града на 11 май /четвъртък/, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонт на главен водопроводен клон ще бъде спряно водоподаването от 9:00 до 17:00 часа. Засегнати от спирането са следните зони:

Зоната оградена от улиците „Спортна“ и бул.„Княз Ал.Батенберг“ от запад, бул.“Ген. Столетов“ от юг, бул.“Св. Отец Паисий“ от изток и ул.“Боруйград“ от север;

От запад ул.„Спортна“, от изток ул.“Хаджи Димитър Асенов“ северно от ул.“Боруйград“

Във връзка с поставянето на спирателен кран на бл. 57 временно ще бъде спряно водоподаването в кв. Три Чучура Юг бл. 57 от 9:30 до 12:00 часа.

От 9:00 до 17 часа ще бъде спряно водоподаването по ул. „Августа Траяна “ – на изток до ул. „Методи Кусев“ – на юг до ул. „Васил Левски“ и на запад до ул. “ Майор Кавалджиев“. Това се налага поради подмяната на водопровод по ул.“Св.Троица“ , южно от ул.“Августа Траяна“.

Засегнатите от смущенията във водоподаването, могат да получат повече информация от денонощния Дежурен на експлоатационен район „Стара Загора” на телефон 042/601 639 и 042/601 648.


image0 (9K)