Педофил причаквал деца на моста към „Самара“ 3

Педофил причаквал деца на моста към „Самара“ 3, става ясно от пост на разтревожен родител, чиято дъщеричка вчера е била обект на изрода. Бащата благодари на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и екипа му за изключително бързата реакция и изваждането на записите от съседните камери, които да бъдат предадени веднага на органите на реда и прокуратурата:

Ваня Игорович · 1 ч.: „Искам да изкажа огромни благодарности от сърце и душа на г-н Zhivko Todorov и неговият екип от Община Стара Загора които се свързаха с мен и за двадесет минути прегледаха и издириха ПЕДОФИЛА и случката от вчера с дъщеря ми на моста в кв.Самара-2 за която писах.Извадили са записите и са готови да ги предоставят пред органите на реда.Вижда се как я чака, пресреща и тръгва да върви с дъщеря ми.Лошото е,че по средата на моста се спират, камерата не хваща как я обарва по задника и придърпва за кръстчето към храстите.После се вижда как той свива в ляво посока Самара 3 покрай детската площадка а момичето ми продължава напред към Самара-2.Благодаря ви много!От тук нататък ние ще предприемем съответните мерки. Да сте здрави!!!“.
Надяваме се, че оторизираните органи ще се задействат мълниеносно, а законът ще отговори с максимална строгост, за да предпази и други деца от кошмара! Очакваме също общественият натиск да е такъв, че никое дете да не бъде заплашено!


image0 (9K)