Петя Николова Желязкова: Просто, искам да бъда полезна!

Кандидатът за общински съветник на „Движение Стара Загора-нашият град“ Петя Желязкова, откровено и силно се обръща към своите съграждани“

„Мили хора, не съм типичният кандидат- общински съветник, не съм партийно пристрастна, не съм политически амбицирана, не съм разпознаваема в общественото пространство личност с политическа кариера… Просто, искам да бъда полезна! (ако ми се даде възможност).

Полезна в сферата на: Културата, изкуствата, духовността и образованието!

Нашите деца да растат в здрава среда! Да запалим интересите им към изкуствата, да ги ограмотяваме с ефективни подходи и форми, за да искат и дори сами да търсят тази духовна храна! Да изграждат добър естетически вкус към всички аспекти на средата, в която живеят. Децата ни да растат с достойнство и респект, с уважение и милосърдие. Да изградят ясни критерии, по които ясно да отсяват красивото от грозното. Здравите устои на духа и Вярата могат да бъдат възстановени. Вярвам в това. Изкуството одухотворява и извисява…!

Мога да бъда полезна и в много други аспекти, които засягат бита, ежедневието и всяка малка и по- голяма сфера в живота на гражданите в Стара Загора и общината. Не бих направила компромис със съвестта и вярата си. (Който ме познава лично, знае какво имам предвид) От сърце ви пожелавам светлина, мир, вяра и вдъхновение!

И очаквам подкрепа на номер 55 и преференция 108. Благодаря ви!


image0 (9K)