Пожелания от младите хора на Стара Загора за светли Великденски празници

Уважаеми учители, родители и ученици! В навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово, младите хора на град Стара Загора отправят към вас своите послания, които може да видите тук:

Психолозите от училищата в град Стара Загора ви пожелават ЗДРАВЕ !

В правенето на другите хора щастливи, ние намираме и нашето щастие!

Ученическият съвет на ППМГ „Гео Милев“ ви пожелава ВЯРА!

Вяра в хората, в себе си, в бъдещето! Тя е най-важна в трудните дни. Тя ни показва пътя към по-добро и е неотлъчен  спътник на успеха. Ние вярваме в светлото бъдеще и предаваме тази вяра на вас!

Ученическият училищен съвет на ПГСАГ „Л. Байер“ ви пожелава НАДЕЖДА!

Надеждата е нравствена сила, която ни крепи в живота.  Дава ни увереност, че ще постигнем нещо по –добро и по- светло в бъднината. Тая добродетел крепи духа ни над тялото и прави разумното същество да съзнава, че има власт да докара своето щастие, ако не в настоящето, то поне в близко бъдеще. Тя дава храна на облагородените ни страсти, като ги кара да градят бъдещето ни с упоритост и търпение!

Ученическият училищен парламент на СУ „Максим Горки“ ви пожелава ЛЮБОВ!

Ако имаш любов в живота си, тя може да замести много неща, които не ти достигат. Ако  я нямаш, няма значение какво още имаш – то не е достатъчно. Любовта  нека  винаги  да озарява пътя ви, защото това е силата, която превръща очакването в щастие!

Младите Омбудсмани ви пожелават МИЛОСЪРДИЕ!

Животът е любов и милосърдие. Ние, Александър Александров и Мартин Колев,  ви предизвикваме да помагате! Бъдете отзивчиви и милосърдни! Нека с общи усилия направим така, че да няма глад и жажда, да няма страдание. Нека се обръщаме към всеки с еднакъв поглед, с щастие, с усмивка, с милосърдие!

Ученическият съвет на Пето ОУ „Митьо Станев“ ви пожелава СЪПРИЧАСТНОСТ!

Тя е в теб, в нас, дълбоко скрита, но тя е там, когато болката в другия надделява, тя я утешава. Тя е нашият знак на съчувствие към другите. Всеки има нужда от подкрепящ приятел, от прегръдката на сърцата, от лъч светлина, от добра дума. Запазете чувството, което ни крепи сплотени. Съпричастност т а не е само доброта, тя е единство!

Ученическият съвет на СУ „Васил Левски“ ви пожелава МЪДРОСТ!

Ние, младите хора, сме тези, които ще градим бъдещето на страната ни.
Всеки ден, с всеотдайност и грижа, вие ни учите как да образоваме ума и сърцето си.
Бъдете до нас! Имаме нужда от вашата мъдрост  и подкрепа!

Ученическият съвет на ОУ „Георги Райчев“ ви пожелава ТЪРПЕНИЕ!

Имате ли търпение, можете да постигнете всичко!  Търпението е храна за сърцето. То е качество, сила, която е достояние на най-разумните и най-издръжливите!

Ученическият съвет на ГПЧЕ „Ромен Ролан“ ви пожелава БЛАГОДАРНОСТ!

Благодарност т а е важна за отношенията между хората. Нека оценяваме оказаната към нас добрина, за да продължава тя да съществува!

Ученическият съвет на СУ „Железник“ ви пожелава СМЕЛОСТ!

Бъдете смели!
Промяната може да бъде красива, когато сме достатъчно смели да я направим!

Ученическият съвет на II ОУ „П.Р.Славейков“ ви пожелава ПРЕДАНОСТ!

Отправяме своя призив за преданост, защото преданото сърце преодолява всяко едно препятствие. Нека заедно в навечерието на най-светлия християнски празник да си пожелаем отдаденост и единство!

Младежки общински съвет ви пожелава СПОДЕЛЕНОСТ !

Още от далечни времена има тайна една. Тя е простичка- да бъдеш светлинка в сумрака, да бъдеш пламъкът в душата , да споделяш хубаво и свидно. Да даваш в живота и да не изгасваш, да сграбчваш радостта от него!

image0 (9K)