Познайте какъв е мъжът по породата на кучето му

Породата на кучето, която си е избрал мъжът на сърцето ви издава неговият характер. Разгледайте и преценете:

1. Смесена порода

Тези мъже са чувствителни, грижовни и духовно развити. Те обичат природата и животните. Харесва им да помагат на всички около себе си и да правят другите щастливи. В любовта са себеотдадени, романтични и последователни. Готови са на всякакви компромиси, защото за тях най-важно е да видят половинката си щастлива. Жените, които са с такива господа, определено са големи късметлийки.
2. Голдън ретривър

[ad id=“225664″]

Стопаните на лабрадори са енергични, контактни и весели. Обичат да прекарват дълго време навън и обикновено за заобиколени от шумните си приятели. Ако имаш такъв мъж до себе си, няма как да ви е скучно никога.
3. Немска овчарка

Мъжете, които отглеждат тази порода кучета, са сериозни, отговорни и държат на думата си. Те обаче много държат на личното си пространство и мразят, когато някоя дама се опита да нахълта с него. Така че ако искате да изградите сериозна връзка с такъв мачо, бъдете готови да стоите далеч от личните му вещи и да не надничате нито в телефона му, нито в неговия лаптоп.

[ad id=“236999″]
4. Лабрадор

Любителите на немските булдози са спокойни, но леко притеснителни. Те нямат голям кръг от приятели, но и малкото, които имат, са им верни. Те не обичат радикалните промени и затова по-трудно биха се впуснали в някое лудо приключение. По отношение на жените са малко срамежливи. Затова, ако някоя дама прояви интерес към тях, трябва първа да направи голямата крачка.
5. Чихуахуа

Собствениците на чихуахуа са претенциозни, суетни и винаги държат да са център на внимание. В любовта са доста сложни натури. Обикновено им се струва, че никоя дама не е достатъчно добра за тях и все се надяват, че могат да срещнат някоя по-впечатляваща представителка на нежния пол от сегашната си половинка.
6. Ротвайлер

Мачовците, които са луди по ротвайлерите, са доста прикрити и мистериозни. Те рядко демонстрират своите чувства, затова и на събеседниците им е страшно трудно да разберат дали те ги харесват, или не. За жалост, точно такива те са и в любовта. Ако една жена иска да е с такъв мъж, трябва да се зареди с огромно търпение и да е готова за всякакви обрати.

[ad id=“225664″]
7. Френски булдог

Феновете на тази порода са градски момчета, които обожават да се изгубят сред тълпата. Разбира се, харесват им и всички забавления, които големите населени места предлагат. Затова трудно биха водили връзка с момиче, което предпочита тихите разходки сред природата. Ако обаче попаднат на половинка, споделяща страстта им към нощните заведения, моловете и широките площади, със сигурност биха установили силна връзка.
8. Дакел

Собствениците на дакели са пословични с любовта си към хубавата храна. Тези чревоугодници обожават да си похапват и за тях вечерята е не просто засищане на глада, а ритуал, достоен за уважение. Те биха били най-щастливи да имат до себе си мацка, която наистина знае какво прави в кухнята. Открият ли такава, вероятно няма да се нуждаят от нищо повече.
9. Боксер

[ad id=“263680″]

Тези мъже са забавни, чаровни и бъбриви. Освен това се поддържат в отлична физическа форма. Около тях обикновено има много техни почитателки, затова е доста трудно те да бъдат впечатлени и задържани. Ако обаче срещнат достатъчно интригуващо момиче, могат напълно да се преобразят и да забравят за досегашното си фриволно поведение.
10. Пудел

Мъжете, които отглеждал пудели, са интелигентни, добре възпитани, елегантни и с вкус към красивите детайли. Обикновено те работят някоя високоплатена професия, тъй като не биха се задоволили с посредствена длъжност. Понякога изглеждат малко високомерни отстрани, но когато се влюбят в също толкова необикновена дама, забравят за първоначалната си грандомания.

Източник: miau.bg


image0 (9K)