Поредната порция пияни шофьори

Четирима пияни и неправоспособен водач са задържани при полицейски проверки през последното денонощие на територията на ОДМВР – Стара Загора.

В РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343в, ал.2 от НК срещу 39-годишния Р.А., на 39г., от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, затова че на същата дата в гр.Крън управлява л.а.“Мерцедес“, без да е правоспособен водач, в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние.

В РУ – Гълъбово е започнато бързо производство срещу 32-годишния Я.Г. от с. Изворово, общ. Харманли, затова че на същата дата в гр. Гълъбово, по път ІІІ-554, управлява л.а.”Фолксваген”, след употреба на алкохол – 2,53 промила, в резултат на което реализирал ПТП, преобръщайки се в крайпътна канавка, вдясно по посока на движението си. На водача е съставен АУАН по ЗДвП и е задържан за срок до 24 часа.

В Първо РУ – Стара Загора е започнато бързо производство по чл.343б, aл.1 от НК, срещу 42-годишния Р. С. от гр.Стара Загора, затова че около 00:20 ч. на същата дата, по бул.”М. М. Кусев” в гр. Стара Загора, управлява т.а.”Фиат”, след употреба на алкохол – 2.19 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Във Второ РУ – Стара Загора са образувани две бързи производства по чл.343б, aл.3 от НК

37-годишния Д. Д. е задържан за срок до 24 часа, за това че около 22:45 ч. на същата дата, по ул.“Богдан”в гр. Стара Загора, управлява л.а.”Ситроен”, след употреба на алкохол – 1.78 промила, установено с техническо средство.

37-годишния Г. К. от гр. Мъглиж е задържан за срок до 24 часа, за това че около 23:45 ч. на същата дата, по ул.”Знание”в гр. Стара Загора, управлява л.а”Ситроен”, след употреба на алкохол – 1.30 промила, установено с техническо средство.


image0 (9K)