Посещение на делегация от Одринска търговско-промишлена палата в Стара Загора

За посещение на делегация от Одринска търговско-промишлена палата, съобщиха за ЗАРАТА

На посещение в Стара Загора беше 9-членна делегация от Одринска търговско-промишлена палата, водена от Хилми Сезаи Ърмак, Президент и Мустафа Емре Аип, Председател на общото събрание. В състава на делегацията бяха още Суат Булут, Вицепрезидент, членовете на борда Мустафа Йълмаз, Юнус Сач, Фкрет Четинкая, Генералния секретар Айдоган Гиргин, ръководителя на международните връзки Гюлиз Елиф Ярдъмджъ и Елван Хасекили, PR.
Целта на посещението беше запознаване на новоизбраното ръководство на Одринската палатата с ръководството на Старозагорската палата и набелязване на програма за сътрудничество.
Гостите от Одрин бяха посрещнати от Председателя на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, Олег Стоилов, ръководителя на Направление Турция към Палатата, Исмет Чавушоглу и секретаря Мефкюре Караалиоглу, членовете на управителния и контролния съвети Вени Петрова, Благовеста Шинева, Петър Ангелов, Огнян Тодоров и сътрудниците Тони Куцаров и Кристиян Венциславов.

На работната среща в залата на Бест Бутик Хотел бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между двете палати и техните членове и беше набелязана програма за партньорство, закрепена с подписване на Споразумение за партньорство от председателите на двете палати. Бяха обсъдени и възможности за културен и туристически обмен между двата града.

След официалната част, на чаша вино в неформална и приятелска обстановка, бяха обсъдени конкретни теми от взаимен интерес.


image0 (9K)