По повод 8-ми ноември – празник на българската полиция, събития в Стара Загора

По повод 8-ми ноември – празник на българската полиция, в ОДМВР- Стара Загора ще се проведе тържество от 11:00 часа на 7.11.2023г. пред сградата на ОДМВР-Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА

Програмата предвижда водосвет за здраве и благоденствие на състава, награждаване на служители на ОДМВР-Стара Загора за постигнати високи професионални резултати. Поздрав към служителите по повод празника ще отправят децата от четвърта група „Смехорани“ ДГ№3 „Ян Бибиян“ – Стара Загора.

За най-малките, на паркинга пред ОДМВР-Стара Загора, е предвидена възможност да разгледат полицейски автомобил и мотоциклет, ще могат да видят и полицейско куче.

По повод празника ще се проведе и турнир по футбол. В него ще участват отбори на ОДМВР-Стара Загора, Първо РУ-Стара Загора, РУ-Казанлък, РУ-Чирпан, два отбора на РДПБЗН, отбор на Затвора- Стара Загора и отбор на Община Стара Загора. Футболните срещи са с начален час 09.00 на 07.11.2023г. на игрищата до плувния басейн в Стара Загора. Предвидено е награждаването да започне след 13.00 часа.


image0 (9K)