Предопределиха ли съдбата на Иван Гинчев продуцентите на Фермата, подбирайки трудните и изключително силови игри за дуела му срещу футболиста Алек?

Алек буквално изнесе на ръце Иван Гинчев от арената на дуела, като се пошегува, че направо го качва на самолета за Берлин.

Иван Гинчев – берлинчанинът, 33-годишният мъж, роден в Кърджали влезе във Фермата 2017, за да си почине, да остане насаме със себе си – това мнение той продължи да поддържа до самия край на своето пребиваване във формата, т.е. до снощи, когато загуби третия си дуел и трябваше да напусне предаването.

Една от най-коментираните фигури в шоуто неминуемо беше Гинчев. Сприхав, мрънкащ, обожаващ да спори, безпардонен в отношенията си понякога, скандален в изказванията си Иван всъщност се оказа с трудно детство и тежка лична драма, предопределила до голяма степен характера му. Както всеки човек ги има и берлинчанинът разкри своите тъмни и светли страни през изминалите 2 месеца.

На предните два дуела Гинчев се поздрави с успех и се връщаше в играта, но снощи не успя и не защото не желаеше победата, а защото не издържа физически.

Предопределиха ли съдбата му продуцентите на шоуто, подбирайки трудните и изключително силови игри за дуела на Иван срещу футболиста Алек?

[ad id=“263680″]

Още много промоционални цени вижте ТУК

Да, те са на почти една и съща възраст и макар Алек да не излиза от фитнес залите, а Гинчев никога да не е влизал там, двамата са еднакво силни и здрави, с изключение на това, че Иван многократно е споделял във формата, че има проблеми с кръста, а освен това е и пушач. Последното изигра изглежда решаващата роля за загубата на берлинчанина. Въпреки, че Иван се бори наистина мъжки и не се предаде в много от случаите, когато беше на ръба на силите си, недостигът на кислород, умората до краен предел, болката в кръста го оставиха на няколко пъти без въздух, краката му се подкосиха и той падна на земята, но през цялото време казваше „Добре съм“.

Изключителен мъжки дуел, огромна мотивация за победа и у двамата. Алек определено мислеше, че здравите мускули и тренираното тяло са достатъчни, за да надвие Иван, но както многократно вече се получи на дуелите, игрите са предвидени така, че в тях са включени умения, психика, не само херкулесовска сила.

Невероятно ценен типаж за шоуто беше Иван Гинчев. Той показа настройката на много от младите българи, тръгнали по чужбина да търсят нова реализация за себе си и семействата си. Въпреки първоначалната визитка на Иван, създаваща впечатлението, че той се е отрекъл от всичко българско, той даде няколко много точни определения за мисленето на повечето имигранти. Малко преди окончателно да напусне шоуто, Иван разказа как веднъж научил се да спазва законите в чуждата държава, връщайки се в България, продължил да прави това и тук и тогава разбрал, че така повече обича Родината си, когато я пази и стриктен спрямо останалите.

[ad id=“225664″]

Той каза още, че не съжалява за нищо, което е направил във Фермата 2017, че е бил натурален и истински, но единственото, което подчерта дебело, са извиненията му към хората в предаването, които е обидил.

А Алек се върна при Валерия. Какво ще се случи в техните отношения, предстои да видим тепърва. Кой ще е следващият Фермер на седмицата, определен от Иван Гинчев, ще разберем тази вечер в поредния епизод.


image0 (9K)