Предстои важна промяна в живота на Никълъс Кейдж, той сам я огласи

Холивудската звезда Никълъс Кейдж оповести намерението си в близко бъдеще да се откаже от актьорското майсторство, съобщи изданието „Контактмюзик“.

[ad id=“225664″]

54-годишният Кейдж е познат с ролите си във филми като – „Лунатици“, „Диво сърце“, „Да напуснеш Лас Вегас“, „Да изчезнеш за 60 секунди“, „Призрачен ездач“.

Представяйки новия си филм „Първично“ („Primal“), той споделил пред журналисти, че си дава още „само три или четири“ години като актьор. След това смята да работи като режисьор и продуцент.

[ad id=“263680″]

Що се отнася до продуцентската и режисьорска работа – ще бъда „в играта“. Компанията ми „Сатурн филм“ стои зад всички филми с мое участие. Режисурата обаче е нещо, с което бих се изявявал занапред, тъй като на този етап съм основно изпълнител. Ще продължа да правя това още само три или четири години. След това ще насоча вниманието си главно към режисирането„, е заявил племенникът на прочутия кинорежисьор Франсис Форд Копола.

[ad id=“236993″]

Самият Никълъс Ким Копола, както е истинското име на Никълъс Кейдж, е не по-малко популярен от своя чичо. Кейдж е носител на най-голямата награда в света на киното – „Оскар“. Тя му е присъдена за най-добра главна мъжка роля, за участието му във филма „Да напуснеш Лас Вегас“ (1995).


image0 (9K)