Предстои най-шумният дуел във Фермата. Балканът ехти от виковете на участниците

Тази неделя предстои най-шумният дуел дотук във Фермата 2017 – риалити шоуто на бТВ. Балканът ехти от виковете на участниците. Пот и кръв се леят на арената.

Това обещава краткото видео на предаването.

[ad id=“255238″]

На арената довечера излизат емоционалната италианка Франческа и адвокатката Дарина, създала впечатление за себе си сред участниците за бавна, мудна и пипкава. Оказа се обаче, че Дарина изненада всички, елиминирайки Божидара Бакалова преди две седмици, като я отвя на седмичния дуел.

Младостта ще даде ли превес над опита? Предстои да видим как ще се справи 28-годишната Франческа срещу 51-годишната Дарина. Цели 23 години разлика, въпреки, че не винаги това е определящо за уменията, издържливостта, ината и волята за победа.

Тъй като епизодите са заснети предварително, кадрите във видеото изобилстват от емоциите на двете агитки. Поддръжниците на двете дуелистки са на крака и дават съвети крещейки. Кал, яйца и жестока битка за оцеляване, в която дамите оставят и кръвта си.

[ad id=“226585″]

Припомняме, че до схватката между двете се стигна след разчертаването на редица схеми и комбинации, след много скандали и сълзи, след тежки разкрития за приятелството между Елена и Франческа.

Тази вечер разкритият заговор ще разтресе Фермата из основи

Хитрата сврака – с двата крака? Нищо подобно – Елена и Франческа останаха ненаказани след издънката си във Фермата

В новия епизод на Фермата: Елена се помисли за вездесъща, но дори и Франческа изригва срещу нея


image0 (9K)