Президентското семейство дава официална вечеря на китайския премиер във вила „Калина“

Ли Къцян е на посещение у нас за участие в Седмата среща на върха на групата 16+1 за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа, която тази година се провежда в София

[ad id=“225664″]

На 6 юли, петък, президентът Румен Радев ще разговаря на „Дондуков“ 2 с Ли Къцян, министър-председател на Китайската народна република, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Ли Къцян е на посещение у нас за участие в Седмата среща на върха на групата 16+1 за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа, която тази година се провежда в София.

От 17.35 часа започна среща между българския държавен глава и министър-председателя на Китайската народна република ще проведат среща на „четири очи“ на „Дондуков“ 2, след което ще се състоят пленарни разговори на официалните делегации на двете държави.

[ad id=“263680″]

Президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще бъдат домакини на официална вечеря във вила „Калина“ по случай визитата на министър-председателя Ли Къцян и съпругата му Чън Хон.


image0 (9K)