Призоваха рускините да тръгнат „на лов“ за футболисти с милиони

Руското поделение на американската верига за бързо хранене „Burger King“ възмути по-консервативно настроената част от руснаците с публикация в социалната мрежа „ВКонтакте“. В нея се появи обява, че компанията дава награда от 3 милиона рубли и доживотна консумация на бургери във веригата на всяка рускиня, която успее да забременее от някоя от звездите на световния футбол, които са в Русия за участие на Мондиал 2018.

[ad id=“225664″]

Дерзайте, момичета. Получете хубави футболни гени и осигурете успеха на „Сборная“ (националният отбор по футбол на Руската федерация – бел.ред.) за поколения напред„, пише в публикацията. Тя беше премахната след буря от възмущение, а от компанията поднесоха извинения.

Публикацията е не престо оскърбителна, това е дъното„, пишат в социалните мрежи разгневени дами.

[ad id=“263680″]

Скандалната публикация влиза в противоречие и с пожеланието на Тамара Плетньова, която е председател на Комисията по семейството, жените и деца към руския парламент. В навечерието на Световното по футбол та призова руските жени да се въздържат от сексуални контакти с туристите, които пристигат в Руската федерация за спортното събитие.

offnews.bg


image0 (9K)